Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Fietsen en wandelen in de Vlaamse Ardennen (i.s.m. Sporta)

14 mei

Gratis

Ben je je aan het voorbereiden om de Mont Ventoux op te wandelen of te fietsen? Of wil je gewoon genieten van een mooie fiets- of wandeltocht?

Fiets of wandel dan mee samen met andere Transplantoux leden!

Deze activiteiten worden georganiseerd door Sporta.

Informatie Wandeltochten

Informatie fietstochten

LET OP: Vergeet je niet te registreren en in te schrijven via Sporta Mon Ventoux!

Schrijf je ook in voor deze activiteit onderaan deze pagina. Zo hebben we een idee hoeveel leden van Transplantoux zullen deelnemen en kunnen we jou bereiken voor meer informatie!

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier. 

Schrijf je in voor een activiteit via de website van Transplantoux. Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van de activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

Gegevens

Datum:
14 mei
Kosten:
Gratis

Fietsen en wandelen in de Vlaamse Ardennen

0 Gaat
RSVP Hier

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>