Indien u aangemeld bent bij, dan krijgt u ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Herdenkingsconcert in samenwerking met Transplantoux, voor onze zoon en broer, Niels

6 november | 20:00 - 22:30

Op zes november 2019, exact twee jaar nadat we afscheid namen van onze zoon en broer, organiseren we opnieuw een herdenkingsconcert dat volledig in het teken staat van Niels. De avond wordt begeleid door een virtuoos programma met een recital van piano en viool door Liebrecht Vanbeckevoort, een KEW laureaat, en Svenja Van Driessche, zijn zus.

Voor het concert kunt u, mits een kleine bijdrage van 10 euro, genieten van een heerlijk hapje en drankje. Net als vorig jaar wordt er een etentje voor twee personen verloot in restaurant Silo’s in Boortmeerbeek.

Programma:

Adres: Crematorium Hofheide – Concertzaal – Jennekensstraat 5, 3221 Nieuwrode

Aanvang receptie: 19.00 u.
Aanvang concert: 20.00 u.

Ticket: 25 euro (volw.) – 15 euro (studenten)

U kunt tickets kopen via deze link.

Tijdens de pauze geeft professor Diethard Monbaliu toelichting bij het ontstaan en de werking van Transplantoux. Dat steunt sensibiliseringsinitiatieven rond orgaandonatie en –transplantatie en multidisciplinair onderzoek dat de resultaten na zo’n transplantatie wilt verbeteren.

Wij hopen u alvast allen persoonlijk te mogen verwelkomen op deze warme herdenkingsavond.

Vriendelijke groet,

Louisa Van Dessel, mama van Niels
Svenja Van Driessche, zus van Niels

Rozen

Wij begrijpen dat een aantal mensen verhinderd zullen zijn voor het concert. Wenst u alsnog uw sympathie te laten blijken en deel uit maken van het project voor Niels? Dan kunt u een of meerdere rozen aankopen. Deze witte rozen staan symbool voor de hoop en worden met een naamkaartje rond de urne van Niels geplaatst. De prijs van een roos bedraagt tien euro.

Het bedrag voor het aantal rozen dat u wenst aan te kopen kunt u storten op het rekeningnummer BE 32 7332 2600 7202 met vermelding “Rozen voor Niels”.

Steunen

Indien u niet aanwezig kunt zijn, maar het Fonds Transplantoux toch wenst te steunen, dan kunt u een gift overmaken op de giftenrekening van KU Leuven IBAN BE 45 7340 1941 7789, met vermelding van de gestructureerde mededeling +++400/0018/76482+++.

Giften vanaf 40 euro per jaar geven recht op een fiscaal voordeel.

Gegevens

Datum:
6 november
Tijd:
20:00 - 22:30
Activiteit Categorie:

Locatie

Crematorium Hofheide – Concertzaal – Jennekensstraat 5, 3221 Nieuwrode
Jennekensstraat 5
Nieuwrode,Vlaams Brabant3221België
+ Google Maps

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>