Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

 • Dit event is voorbij.

Mont Ventoux 1.0 infosessie

16 maart 2022 | 19:30 - 20:30

Gratis

We staan aan de startlijn en het startschot wordt bijna gegeven. Toch hebben we een verschil met vorige edities, namelijk: Mont Ventoux 1.0.

De Mont Ventoux 1.0 staat voor inclusie, samenhorigheid en iedereen de kans bieden deze unieke ervaring te beleven. Deze editie staat in het teken van leden die de Mont Ventoux nog niet beklommen hebben. Dit kan dit jaar al wandelend of fietsend. Daarbij mogen ook E-bikes, aangepaste fietsen en 3bikes mee.

Wilt dit zeggen dat je niet mee mag als je al bent mee geweest? NEEN. Als je kiest om mee te gaan wordt je een buddy van een ander lid. Je helpt, traint, ondersteunt, etc. een vaste partner.

Mont Ventoux: 21-24 september (beklimming 24 september)

Start uur: 19:30

Locatie: Gasthuisberg ziekenhuis Leuven (grijze pijl verdiep 1, vergaderzaal Brahms)

Link: https://teams.live.com/meet/9418827442391 (zelfde link voor vragen)

Deze meeting kan zowel online als in persoon gevolgd worden.

Ben je enthousiast en kan je niet wachten om je in te schrijven? klik dan op deze link en ga mee!

Gegevens

Datum:
16 maart 2022
Tijd:
19:30 - 20:30
Kosten:
Gratis
Activiteit Categorie:

Locatie

Universitair Ziekenhuis Gasthuisberg
Herestraat 49
Leuven, 3000 België
+ Google Maps
8 reacties
 1. Ik zou graag wandelend meedoen.
  Kan de infosessies online gevolgd worden?

 2. Dag Lieve,
  Super om te horen!
  Je akn je inschrijven via de link en later zal de link gedeeld worden zodat onlie volgen mogelijk is. Daarnaast wordt de sessie ook opgenomen.

 3. Hoi
  Wil super graag al wandelend de berg op. Maar ik kan enkel online mee volgen. Kies ik dan ‘‘gaat niet” , bij inschrijving?

 4. Ik wil zeker mee,wandelend of met fiets

 5. Dag Inge,
  Je mag gewoon ik kom aanduiden (we willen via het evenement een indicatie wat de interesse is). In de inschrijving is er geen verschil tussen online of in persoon.

 6. Ik vrees dat ik niet kan deel nemen want ik ben bezet door andere bijeenkomst in Engeland tijdens de Mt Ventoux beschrijving. Ik had nogtans wel ‘ik kom’ aangegeven omdat ik een email link verwachtte. Ik heb eigenelijk gewoon als vraag : kan ik ook mee doen aan fietsoefeningen, zelfs als ik pas het jaar nadien mee doe ?
  Ik ben ook niet ingeschreven voor de wandeling morgen. Via de ltt had ik ervan gehoord maard e uitnodiging en dedalin vermelding zat in mijn spam… Leo 0475266470 moest ik tich mee kunnen wandelen (langs de dyle neem ik aan)

 7. Jef Branders- ik had altijd l de Mont Ventoux vooropgesteld na mijn transplantatie maar dat pakte zich helemaal anders ui dan verwacht , er waren ernstige been klachten en die heb ik nu nog ik probeer ze te overwinnen met me niet meer te focussen op klachten aar op toekomst en dat helpt ik kan meer sindsdien en nu wou ik toch eens die infosessie meemaken om misschien volgend alsnog mee te kunnen gaan.

 8. Dag Jef,
  Super dat je zoveel motivatie hebt! Ik wil zeker met jouw bekijken wat mogelijk is uit medisch en sport perspectief.
  Kom gerust naar de infosessie die je online of in gasthuisberg Leuven kan volgen.
  Groetjes,
  Anke Transplantoux

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>