Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Wandeling Vlaams Brabant Walenbos

4 juni | 09:45 - 13:00

Gratis

Op 4 juni om 9.45 uur spreken we af voor onze maandelijkse wandeling. Vertrek aan de OLV roeselbergkapel in de Stokskesstraat in Houwaart voor een wandeling in Walenbos. Afstanden van ong. 6 -9 – 11 km. De bodem kan soms modderig zijn dus aangepast schoeisel. Op de  wandeling zelf is geen enkele horecazaak dus zeker eigen proviand voorzien.

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier. 

Schrijf je in voor een activiteit via de website van Transplantoux. Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van de activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
09:45 - 13:00
Kosten:
Gratis
Activiteit Categorieën:
,

Organisator

Louis Buelens
E-mail:
louis51.buelens@telenet.be

Locatie

OLV roeselbergkapel in de Stokskesstraat in Houwaart
Stokskesstraat
Houwaart, Vlaams Brabant 3390 België
+ Google Maps

Deelnemen

4 Gaat
Laat weten of je gaat

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>