Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.

Weergaven navigatie

Activiteit weergaven navigatie

Vandaag

Fietsen De Vlaanders Ieper

Ieper Sint Jan Brugseweg 455, Ieper

Het is een tocht van bijna 60 km Tussen Ieper en Diksmuide. Op het laatst kan er voor wie wil nog 5 km bij gefietst worden. De tocht is op een paar klimmetjes na vlak. We spreken af bij fam. Borry: Brugseweg 455, 8900 Ieper.   Graag een seintje ten laatste op woensdag 16/11 naar: depaepe.lucien@gmail.com als je die dag komt meefietsen. De gpx wordt nog rondgestuurd, alsook exacte startplaats. Tot dan.

Wandel: Sint-Geradustocht

Start locatie: Dienstencentrum Sint-Gerardus (Sint-Gerardusdreef 1, 3590 Diepenbeek) Limburg Start uur: 10:00 (samenkomst 09:45) Verschillende afstanden mogelijk.

Gratis

Wandelen De Vlaanders Aalter-Ursel

Het Jagershof"  Drongengoedweg 11   9910 Aalter-Ursel  Drongengoedweg 11, Aalter-Ursel

Beste Stappers,   Voor de volgende wandeling zijn we uitgenodigd door Martine Muys om eens in haar streek te gaan wandelen.  Hiervoor hebben we een mooi concept uitgewerkt. Martine stelt voor om in de voormiddag een wandeling te maken van ongeveer een 7- tal km in het Maldegemveld.  In de namiddag stappen we dan richting Drongengoedhoeve voor een tocht van ongeveer 5 km. We komen samen om 10.00 u aan Brasserie Het Jagershof Drongengoedweg 11 9910 Aalter-Ursel.   Voor de geïnteresseerden die er een ganse dag van maken, kunnen we s 'middags iets eten in het Jagershof. (Vrije keuze van eten op basis van Brasserie) Hiervoor geef je gewoon aan dat je blijft over de middag, is voor de reservering Jagershof.   Ook voor de wandeling in de namiddag hebben we er een stop in geplaatst. In de Drongengoedhoeve kunnen we in de namiddag een appeltaartje eten (koffie of thee + appeltaart = 7.5/pers). Hiervoor geef je gewoon aan of je dit wenst. Voor de goede orde inschrijven voor woensdag 16 november, op vraag van de catering. Inschrijven via mail naar Hendrik: rieten69@hotmail.com Hendrik 0485 659562