Gezocht: vrijwilligers voor festivals Werchter 2018!

Hieronder vind je alle praktische informatie rond het vrijwilligerswerk ten voordele van Transplantoux op de festivals van Werchter.

Opgelet, je moet minimum 18 jaar oud zijn om je in te schrijven!

Wat verwachten we?
Je kiest één van onderstaande dagen uit, doet gedurende die dag (van 7u tot 1u30) één of meerdere shift(en) vrijwilligerswerk, en voor of na je shift ben je vrij ‘op een goeie wei’!

Van een perfecte combinatie werk/plezier gesproken!

Eén shift doe je met 3 à 4 mensen. In totaal ben je per dag met een heel team. Hieronder de lijst met dagen, en het aantal mensen per dag dat we zoeken.

16/06    Werchter Boutique – 9 personen
17/06    Afhandeling Werchter Boutique – 6 personen (geen festivaldag)
1/07      Ed Sheeran – 4 personen
4/07      Rock Werchter – 12 personen
5/07      Rock Werchter – 12 personen
6/07      Rock Werchter – 12 personen
8/07      Rock Werchter – 12 personen
9/07      Rock Werchter – 12 personen
14/07    TW Classic – 12 personen
15/07    Eindopkuis, afhandeling TW Classic – 8 personen (geen festivaldag)

Wat voor vrijwilligerswerk doe je tijdens je shift?
Als Transplantoux vrijwilliger werk je met jouw ploeg in het “wassalon” en de kleedruimte. Wat wil dit concreet zeggen? Er is een ruimte voorzien op het terrein waar medewerkers die specifieke kledij nodig hebben om hun taak uit te voeren deze kledij kunnen komen afhalen, passen en terugbrengen. Daarnaast is het ook de bedoeling dat de kledij die terug binnen wordt gebracht, maar ook de fluohesjes en dergelijke, er gewassen kunnen worden.

Tijdens Rock Werchter (5/7 – 9/7) zoeken we hierlangs ook elke dag 4 vrijwilligers voor het bemannen van een sensibiliseringsstand voor Transplantoux op de brug, vlak voor de inkom. Dit is wel buiten de weide.

Hoe werkt het?
Schrijf je in om een shift te werken op één of meerdere van volgende dagen in het overzicht dat je hier vindt. Het is in eerste instantie vooral belangrijk dat je één (of meerdere) dag(en) kiest waarop je een shift wil draaien. In onderling overleg gaan we dan per dag zien hoe de shifts op die dag verdeeld worden zodat iedereen vrij is wanneer hij/zij dit graag wilt.

Interesse?
Schrijf jezelf, samen met andere leden van Transplantoux, of familie, of vriend(in), dan als de bliksem in, want ‘weg is weg’! Weet dat iedereen welkom is om mee een handje toe te steken, allemaal ten voordele van Transplantoux!

Geef toe, een prachtig aanbod, dus reserveer snel je slot!