Ventoux 15 jaar Transplantoux

Ventoux 15 jaar Transplantoux

Fiets of wandel samen met ons de Mont Ventoux op!

Beklimming van de Mont Ventoux op 24 juni 2023!

Bekijk de opname van de informatievergadering
Wachtwoord: 2nCgw$If

Je vindt alle informatie in deze Power point presentatie

Inschrijven kan hier tot 14 maart 2023.

“Transplantatie is een ongelofelijk cadeau, je leven is echt grondig, ten goede veranderd en de beklimming helpt om je dankbaarheid te tonen, je laat zien dat je nu echte fysieke inspanningen kunt doen en dit dankzij je donor, door dit naar buiten te brengen laat je het belang van orgaandonatie duidelijk zien.”

Lucien

“Mont Ventoux is voor mij een uitdaging geweest om te bewijzen dat mijn levertransplantatie een nieuw leven gaf. Ik zou er nooit aan gedacht hebben om deze berg te beklimmen. Het is me al 3 maal gelukt mede door wilskracht, kameraadschap van lotgenoten, en vooral door de enthousiaste ondersteuning van de begeleiders.

Deze tocht maken is echt een aanrader en een verrijking. Ik heb er echte vriendschappen aan overgehouden. Het is ook zeer emotioneel als je daar boven staat met de groep. Daarom dank ik allen van Transplantoux die dit steeds weer mogelijk maken.”

Paul V.

“Bewegen is mijn lang leven. Dankzij mijn donornier kan ik dat nog doen….nee, moet ik dat doen!

Uit respect voor mijn donor en als beste medicijn voor mijn transplantnier en voor mijn algemene gezondheid. Bewegen maakt ook gelukkig en samen bewegen nog meer! Voor mij staat de Mont Ventoux sinds 2013 symbool voor de kracht en het respect dat ik heb voor zowel de berg als voor elkeen die in beweging wil blijven na een moeilijke periode. Dat kan een fysieke reden zijn maar evengoed een mentale berg die we soms op ons levenspad tegenkomen of een combinatie van die twee. Om in schoonheid te eindigen een citaat uit het oeuvre van Raymond van het Groenewoud ; Je kreeg toch dat lijf, beweeg met dat lijf, je kreeg het, beweeg het!!”

Jo