Pakket van 1 mok Kleinood en thee Onan

15,00 

Categorie:

Beschrijving

In dit pakket vind je 1 mok van Kleinood en een pakje thee van Koffie Onan

Kleinood staat voor liefde en passie voor natuurlijke materialen en voor een bodemloze fascinatie voor de wereld om ons heen. Dit uit zich in de kleinschalige productie van handgemaakte gebruikskeramiek.

Kleinood keramiek garandeert u stuk voor stuk handgemaakte gebruiksvoorwerpen geproduceerd met uiterst kwalitatieve materialen. De hoge baktemperaturen in een elektrisch, gas- of houtoven, zorgen voor een kwalitatief eindproduct. Alle stukken zijn geschikt voor vaatwas en microgolfoven.

 

Thee Onan – Berry Christmas Tea (30g)

Er zijn zo van die plekjes die je toevallig ontdekt, en waarvan je onmiddellijk spijt krijgt dat je ze nooit eerder gevonden hebt. Koffie Onan in de Parijsstraat is zonder twijfel zo’n plekje. Een klein, onopvallend winkeltje aan de buitenkant, heerlijk geurend en bijzonder gezellig aan de binnenkant. Koffie Onan is niet alleen the place to be voor het alledaagse bakje troost, maar biedt evenzeer een uitstekend assortiment aan hoogwaardige thee aan. Over de huisgebrande koffie kan de expert van dienst uren palaveren. Zo kom je alles te weten over de oorsprong en smaak van de koffieboon in kwestie. Minder commercie, meer passie.