Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Antwerp 10 miles

21 april | 12:00 - 17:00

Gratis – €20
Transplantoux'ers lopen mee met de Antwerp 10 miles!

Op zondag 21 april 2024 vindt de 38ste editie van de Baloise Antwerp 10 Miles plaats.
Enkele Transplantoux-ers lopen ook mee.

We verzamelen voor de start. Iedereen van het Transplantoux team loopt op zijn/haar eigen tempo! En na de finish genieten we samen van onze prestatie!

Aan zo'n uitdaging begin je natuurlijk niet zonder voorbereiding! Daarom is het belangrijk om nu al te starten met trainen.
Running coach Lander Vermeulen voorziet trainingsbegeleiding (intake 15 min., tussentijds gesprek 15 min. & trainingsschema). 
Interesse? Stuur een email naar lander@transplantoux.be
Kostprijs: 20 euro (tickets onderaan deze pagina)
STUUR NA INSCHRIJVING (trainingsbegeleiding) EEN EMAIL NAAR LANDER@TRANSPLANTOUX.BE om het intakegesprek te plannen. Uiterste startdatum voor trainingsschema: 7 januari 2024

Belangrijk: 
- Laat ons weten of je er bij zal zijn via RSVP (onderaan deze pagina). Als we op hetzelfde moment willen starten (dezelfde wave) voor de 10 miles moeten we een groep zijn van minimum 10 personen. Daarom is het belangrijk om ons zo snel mogelijk te laten weten of je mee wilt deelnemen. 
- Als we met 10 personen zijn voor de 10 miles, zullen we een 'Transplantoux-groep' aanmaken. Kies dan bij inschrijven: starten “met de leden van mijn groep”. Indien we geen groep kunnen aanmaken (dus indien we met minder dan 10 zijn) dan moet je als individu inschrijven.
- WACHT EVEN MET INSCHRIJVEN TOT WE WETEN OF ER MINIMUM 10 PERSONEN ALS GROEP KUNNEN INSCHRIJVEN
- Als we niet als groep kunnen inschrijven (dus als er geen 10 Transplantoux-ers meelopen): Je dient je ZELF in te schrijven voor dit evenement op de website van de Baloise Antwerp 10 miles via deze link: https://baloiseantwerp10miles.be/nl/inschrijven/, 
Als je voor 29/12/2023 niets hebt gehoord van ons ivm groepsinschrijving, schrijf je dan zelf in (tot 31/12 aan een lager tarief)
Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis – €20
1 reactie
  1. Hey,

    K wil graag mee doen met de shortrun van de 10miles, is dit ook mogelijk?

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>