Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Fiets of wandel mee in Haspengouw (i.s.m. Sporta)

22 april

Gratis

Sporta/ Transplantoux wandeling  in Hoeselt (10  of 20 km): Een aanrader voor wie de MV gaat beklimmen of deelneemt aan de Transardennaise! of wil je gewoon genieten van een mooie wandeltocht?

We starten met de wandeling om 9 uur in het sportcentrum Ter Kommen. Medebegeleiders zijn Joske, Anne en Bernadette (meer info over wandeling hieronder)

 

je je aan het voorbereiden om de Mont Ventoux op  te fietsen? Of wil je gewoon genieten van een mooie fietsTOCHT?

Fiets of wandel dan mee samen met andere Transplantoux leden!

Deze activiteiten worden georganiseerd door Sporta.

Informatie Wandeltochten

Informatie fietstochten

BELANGRIJK: Schrijf je in voor deze activiteit onderaan deze pagina voor 18 april!

We moeten weten hoeveel leden van Transplantoux zullen deelnemen. We bestellen dan de tickets voor het totaal aantal deelnemers. Alle Transplantoux-leden kunnen GRATIS deelnemen (dus je hoeft geen bijdrage te betalen zoals op de Sporta website staat vermeld)

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier. 

Schrijf je in voor een activiteit via de website van Transplantoux. Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van de activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

Gegevens

Datum:
22 april
Kosten:
Gratis
1 reactie
  1. Mooie wandeling , maar voor niet wandeling de laatste km toch ….. wel blij dat ik mee gegaan ben .

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>