Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Kickoff 2023

28 januari 2023 | 10:30 - 17:00

Gratis – 20,00€

We trappen het nieuwe Transplantoux activiteitenseizoen af met een fantastische Kickoff!

De Kickoff is een uitstekende gelegenheid om het jaar op een toffe manier in te zetten met oude en nieuwe vrienden. De grootste reden om naar de Transplantoux Kick-Off af te zakken is de verscheidenheid aan leuke activiteiten en natuurlijk ook de toffe sfeer! Activiteiten worden aangepast aan ieders niveau. We verwelkomen graag alle leden en sympathisanten van Transplantoux op deze gevarieerde dag. Ook voor wie Transplantoux graag beter wilt leren kennen is dit de ideale gelegenheid!

PRAKTISCH

Datum: 

28/1/2023

Waar:

Universitair Sportcentrum KU Leuven, adres: Tervuursevest 101, 3001 Leuven

Alle activiteiten gaan BINNEN door, behalve de wandelzoektocht

Parking: 

Als je op de buitenring van Leuven rijdt, dan moet je net na de Carrefour naar rechts (zorg dat je er niet voorbij rijdt, anders moet je ver omrijden om te kunnen draaien!). Meteen links is de parking van het Gymnasium. Of je kan rechtdoor rijden en onder de Topsporthal parkeren (de code wordt je toegezonden een week voor de kickoff). Als beide Parkings vol zijn moet je op de Bodart Parking parkeren (ook eerst omrijden…) en 7 minuten wandelen. Hier zie je foto’s en plannetjes.

Meebrengen:

drinkbus/flesje water, boterhammen/lunch (soep wordt voorzien), sport- of gemakkelijke kledij, Transplantoux T shirt (als je die hebt), sportschoeisel, regenjas, stuk van 1€ voor de lockers

Prijs:

ACTIVITEITEN
Leden Transplantoux: GRATIS. Inschrijving verplicht via een gratis ticket. Bestel jouw ticket onderaan deze pagina.

Niet leden: 10 euro. Prijs is inclusief verzekering, snacks, soep (lunch) en deelname en begeleiding bij de activiteiten. Koop je ticket onderaan deze pagina.

PASTA DINER

  • Spirelli met spekjes en witloof-passendalerkaassaus
  • Spaghetti met Baskische kip (tomatensaus en kip)
  • Penne arrabiata (veggie)
  • *** Gemalen Emmental Brood en boter
  • Water
  • Andere dranken en dessert zijn te verkrijgen tegen extra betaling

Prijs: 20 euro

Prijs kinderen < 12 jaar: 10 euro

Koop je ticket onderaan deze pagina.

Om de organisatie in goede banen te leiden zijn er twee dingen die je moet doen als je wilt deelnemen:

LEES DEZE INSTRUCTIES VOLLEDIG VÓÓR JE BEGINT TE ‘KLIKKEN’ !

1. Vooraf inschrijven via de website verplicht (zie ONDERAAN DEZE PAGINA). Inschrijven kan tot 23 januari.
2. Schrijf je in voor de individuele activiteiten VIA SIGNUP (een andere website! Link hieronder). Voor een groot aantal activiteiten zijn de plaatsen beperkt. Schrijf je dus op tijd in voor de activiteiten van je keuze!

Inschrijven via Signup

Kies de activiteiten waaraan je wilt deelnemen. Je hoeft niet te registreren

Belangrijk: per persoon 1 spot aanduiden, als je iemand extra wilt inschrijven, klik dan op ‘add another person’ (blauwe kadertje)

LET OP: Sommige activiteiten duren 1.5 uur, andere slechts 45 minuten. Zorg dat je geen 2 activiteiten in dezelfde tijdsperiode boekt! Zorg ook dat je geen ‘lege’ time slots hebt!

Bijvoorbeeld:
– Wandelzoektocht van 13 tot 14u30 en dan Yoga om 13u45 kan niet (overlapt!)
– Mindfullness om 13u en dan crossfit om 15u > dan heb je niets te doen tussen 13u45 en 14u30!

Je ontvangt een email met een overzicht van je inschrijvingen (kijk ook in Spam). Houd deze email goed bij. LET OP: het duurt een tijdje voor je deze email ontvangt, dus wees geduldig en schrijf je niet meteen een tweede keer in!

Lukt het niet om je keuze te maken via Signup? Stuur dan een overzicht met activiteiten van jouw keuze naar karlijn@transplantoux.be. Je moet dan wel nog zelf jouw aanwezigheid melden via de knop “RSVP”!

Click to View Volunteer Opportunities on SignUp

Inschrijven kan van 10 tot 23 januari 2023.
Als je ingeschreven bent voor een activiteit en toch verhinderd bent en niet kan deelnemen kan je dit aanpassen via de link in de email, dan geef je iemand anders de kans om deel te nemen aan de activiteit waarvoor je ingeschreven was.

PROGRAMMA

Aankomst: 10u30 -11u

Start: 11u STIPT

11-12u: Ijsbrekers 

12u-13u: Lunch 

13u-16u30 Namiddagactiviteiten (met pauze)

16u30-17u Afsluitingsactiviteit

17u- 19u: Pasta diner 

ACTIVITEITEN

Ijsbrekers

Om de dag goed te starten, beginnen we met allerlei activiteiten om elkaar beter te leren kennen: van interesses delen tijdens het speeddaten tot elkaars lievelingsactiviteiten, -eten, etc. te horen krijgen tijdens ‘Pass the ball’. In kleine groepen zorgen we voor het ontstaan van een gezellige groepsdynamiek en maken we er een leuke dag van!

Cluedo-wandeltocht

Heb jij altijd al eens een moorddaad willen oplossen en geniet jij ervan om buiten de frisse lucht op te snuiven? Doe dan zeker je warme kleren aan en schrijf je in voor onze Cluedo-wandeltocht! In een leuke, maar rustige wandelcontext kan iedereen op zijn eigen tempo tips verzamelen over de gepleegde moord. Deze tips liggen verspreid op het terrein van de sportcampus van de KU Leuven, waar jullie in kleine groepjes kunnen rondneuzen. Het groepje dat de tips als eerste bij elkaar kan leggen en de moord kan oplossen, mag zich een toprechercheur noemen.

Reis rond de wereld met 4 ballen

Heb je al eens balsporten gedaan? Of zou je dit super graag eens proberen? Kom dan langs onze unieke ‘reis rond de wereld met 4 ballen’. Hier maak je kennis met vier fantastische balsporten: voetbal, volleybal, handbal en basketbal. Elke sport is in een populair spel gegoten: Pétanque, ringwerpen, mens erger je niet en vier op één rij. Kom langs en geniet van deze sportieve ervaring.

Beach tornooien

Kijk jij ernaar uit om je volledig uit te leven tijdens een netbal initiatie of kies je liever voor de rustigere spelen zoals Kubb, petanque of reuze game-pong? Schrijf je dan zeker in voor de activiteit ‘beach toernooien’. Op het ‘indoor strand’ krijgen jullie de kans om aan al deze teamactiviteiten deel te nemen. Bij de initiatie netbal laten we jullie via alternatieve vormen van de sport kennismaken met balgevoel en bewegen in het zand. Het Kubb- en petanquespel spelen we volgens de gekende regels en bij reuze game-pong is het de bedoeling dat je een bal in verschillende doelen mikt waarbij steeds een klein, maar leuke opdracht hoort.

Workshop Gezonde voeding

Wat is dat eigenlijk ‘gezonde voeding’? Weet jij wat je eet? Wat is een evenwichtige maaltijd en hoe krijg je alle goede voedingsstoffen binnen? Wat staat er allemaal op een etiket? Wil jij meer leren over hoe je je lichaam op een gezonde manier kan voeden dan is deze workshop beslist iets voor jou!

Initiatie crossfit

Wil je een nieuwe uitdaging aangaan of heb je al ervaring met krachttraining en/of crossfit? Crossfit combineert aspecten van kracht met cardio. In deze initiatie enkele zal je enkele basisoefeningen van de sport uitproberen. Ideaal dus om die goede voornemens van 2023 in te zetten! Iedereen is welkom!  Misschien is dit je eerste ontmoeting is met crossfit of wil je als meer ervaren sporter een stevige uitdaging; alle oefeningen worden aangepast aan jouw niveau.

Mindfullness

Wanneer was het voor het laatste stil? Stil om je heen, maar ook stil in je hoofd? In ons dagelijkse leven haasten we ons van her naar der. Zelf als we ’s avonds thuis zitten is er nog een wervelwind aan gedachten dat door ons hoofd raast. Gedurende deze sessie maken we kennis met de beginselen van Mindfullness. Mindfullness is de kunst van al je aandacht richten op één object sensatie, gevoel, gedachten…. Leer hoe je de wilde wateren van gedachten kan temperen en kom tot rust in deze Mindfullness les.

Yoga

Wat is yoga? Yoga staat voor verbinding en vereniging. Verbinding tussen lichaam en geest, beweging en ademhaling, anderen en het moment… In deze sessie leer je je ademhaling controleren tijdens het uitvoeren van uiteenlopende bewegingen en maak je kennis met de basis van meditatie. Kom tot rust in deze ontspannende Yoga les.

Zumba

Hou jij van muziek en vind je het leuk om te bewegen, dan is deze zumbales iets voor jou! Op de maat van de muziek zal je allerlei ritmische bewegingen uitvoeren. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren zumba instructeur. Zumba kan aangepast worden aan alle niveaus en is dus voor iedereen toegankelijk. Heb je zin om deel te nemen aan deze leuke activiteit in een gezellige en sfeervolle groep? Schrijf je dan zeker in! 

Initiatie Braziliaanse Percussie

Een ervaren instructeur komt een initiatie geven rond allerlei slagwerk. Na wat uitleg over het gebruik van de verschillende soorten instrumenten, wordt er een kort lied ingeoefend.

Afsluiting

Om deze leuke dag op een fijne en enthousiaste manier af te sluiten, zullen we met z’n allen de kick-off-dans leren. Deze dans staat in het teken van samenwerken en het creëren van een groepsgevoel. Zo kunnen we deze dag sfeervol ten einde brengen door samen de avond in te dansen. 

OVERZICHT (Verplicht vooraf in te schrijven voor de namiddagactiviteiten)

10.30-11u Onthaal

Topsporthal

11u-12u Kennismaking / Teambuilding

Topsporthal

12u00-13u00 Lunch (de Nayer)
13u00-13u45 Wandel-Foto-zoektocht

(Cluedo)

Buiten, start in gebouw de Nayer

 

Reis rond de wereld met 4 ballen

Topsporthal

 

 Beach Tornooi

Indoor beach

 

 

Gezonde voeding

Lokaal 232 Topsporthal

 

 

Mindfulness

Oude spiegelzaal

 

Initiatie Percussie

Lokaal 080, De Nayer

 

13u45-14u30 Yoga

Oude spiegelzaal

 

Zumba

Nieuwe spiegelzaal

 

14u30-15u00 Pauze (Snacks in de Nayer)
15u00-15u45 Foto-zoektocht

(Cluedo)

Buiten, start in gebouw de Nayer

 

 

 

Beach Tornooi

Indoor beach

 

Initiatie Crossfit

Indoor atletiekhal

 

Mindfulness

Oude spiegelzaal

 

‘Percussie’

Lokaal 080, De Nayer

 

15u45-16u30 Yoga

Oude spiegelzaal

 

Zumba

Nieuwe spiegelzaal

 

16u30-17u00 Afsluiting

Topsporthal

17u Pasta avond (Waaiberg)

 

Click to View Volunteer Opportunities on SignUp

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit van Transplantoux? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier.  (ALLEEN voor Transplantoux leden!)

Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van deze activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

PLATTEGROND

Gegevens

Datum:
28 januari 2023
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
Gratis – 20,00€
Activiteit Categorieën:
, ,

Organisator

Transplantoux
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Universitair Sportcentrum KU Leuven
Tervuursevest 101
Leuven, 3001 Belgium
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>