Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Nino award Quiz

5 mei | 19:30 - 22:00

Nicholas Duchateau was één van onze leden en fietste ooit mee naar de Ventoux! Hij staat ook op deze iconische foto.

Door de unieke combinatie van zijn kankerpathologie, multipele transplantaties en het feit zelf arts te zijn, heeft Nicolas Duchateau bijgedragen tot de vooruitgang in de therapie voor kankerpathologie,  meer bepaald ter hoogte van de abdominale organen. Er werd door de Amerikaanse associatie een award post mortem aan hem toegekend  en nu zou hij zeker willen dat die research wordt verder gezet door andere jonge collegae.

Om dat te financieren,organiseert Sylvie Duchateau-Lafère een algemene quiz in de Regina Pacisschool te Hove op vrijdag 05.05.2023. Inschrijven voor 15 april!

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen team? Geef dat dan aan in de comments hieronder en kijk of er andere potentiële teamgenoten zich aanbieden. Jullie kunnen dan samen afspreken om een team te vormen.

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier. 

Schrijf je in voor een activiteit via de website van Transplantoux. Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van de activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
19:30 - 22:00
2 reacties
  1. Als er iemand nog iemand nodig heeft, wil eventueel wel

  2. Als er iemand nog iemand nodig heeft, wil eventueel wel. Is wel ver voor mij

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>