Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Sporta “Start Light Run” t.v.v. Transplantoux

11 januari 2020 | 17:30 - 21:00

Wandelen of lopen tvv Transplantoux

De Star Light Run heeft haar naam niet gestolen. Het unieke stervormige parcours doorheen het Beeltjens Bos staat garant voor +- 10 kilometer puur plezier! Al kan je sinds 2020 ook kiezen voor een tour van 5 km. Ook het parcours wandelen kan dankzij de Star Light Walk van de Nationale Loterij. Speciaal voor de allerkleinste is er een Kids Run van 1,4km en van 500m.

De start en finish bevinden zich aan Sporthal De Beeltjens in Westerlo, maar wat er op het parcours gebeurt… Dat is magisch! Het stervormige parcours zorgt ervoor dat je je geen moment zal vervelen. De talloze lichteffecten geven je ogen méér dan de kost. Bovendien vergeten we ook je oren niet, want in het feestdorp wacht een DJ je op met een energieke muziekset. Dansen is dan ook volledig toegestaan.

En wat betaal je voor deze unieke ervaring? Dat hangt af van je uitdaging. Een inschrijving voor de 5 en 10km kost je maar €15kinderen betalen €5 en wandelaars €10. Wie met z’n gezin inschrijft voor de wandeling betaalt de gezinsprijs: €20. Wat je allemaal krijgt voor die prijs? Dat lees je hier.

Jong of oud, traag of snel… Iedereen is welkom op de Star Light Run. Waar wacht je nog op? Slechts 1500 deelnemers mogen zich de gelukkige Star Light Runners noemen, dus schrijf je snel in!

Gegevens

Datum:
11 januari 2020
Tijd:
17:30 - 21:00
Activiteit Categorie:

Locatie

Westerlo
Kasteelpark 6
Westerlo, Antwerpen 2260 België
+ Google Maps

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>