Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Trainings – en initiatiedag

19 november | 09:45 - 16:00

Gratis

🚴‍♂️🏀🏓 Dompel jezelf onder in Sportdiversiteit op onze Trainingsdag! 🏊‍♀️🥊🏸

Ben jij op zoek naar een dag vol variatie en ontdekking? Kom deze ontdekken op onze Trainingsdagen, naast een theoretische workshop die daarna (indien mogelijk) toegepast wordt in de praktijk tijdens een bewegingssessie, zullen er ook initiaties in verschillende sporten plaatsvinden!

🏆 Inspirerende Atleten: Laat je inspireren door professionele trainers die hun ervaringen delen. Ontvang waardevolle inzichten over trainingsopbouw, recuperatie strategieën, krachttraining, trainingsmechanismen, sportvoeding, enz.

🏋️ Fysieke Activiteiten: We geloven in de kracht van een gezonde geest in een gezond lichaam. Doe mee aan onze fysieke activiteiten, aangepast aan ieders niveau. Duik mee in dynamische trainingssessies onder leiding van ervaren coaches. Verbeter je kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit. De trainingen die zo zijn ontworpen dat iedereen deel kan nemen en dat iedereen zijn fysieke grenzen een beetje kan verleggen.

🏄 Initiaties in Verschillende Sporten: Verken een scala aan sporten met hands-on initiaties. Van petanque en badminton tot kogelstoten en wandeltechniek – ontdek nieuwe passies en verbeter je vaardigheden onder begeleiding van ervaren instructeurs. Misschien ontdek je wel jouw nieuwe beweeg- of sportactiviteit!

👥 Samen sporten: De Trainingsdag biedt een unieke gelegenheid om te verbinden met mensen die streven naar een gezonde levensstijl met veel beweging. Bouw waardevolle connecties op die je kunnen ondersteunen bij het bereiken van je beweeg- en sportieve doelen.

Jouw succes begint hier! 🚀

Kom naar onze eerste trainings-en initiatiedag op 19 november!

Locatie: 

Universitair Sportcentrum, Tervuursevest 49, 3000 Leuven

Agenda: 

9u30-9u45

Aankomst aan de Topsporthal, van daar gaan we samen naar de eerste activiteit.

10u STIPT

Workshop: Trainingsopbouw

10u30-12u30

initiatie volleybal

12u30- 13u15

Lunch

13u30-15u30

Samen bewegen: algemene conditie (alle niveau’s)

15u30-16u

Afsluiting

Parking: 

Als je op de buitenring van Leuven rijdt, dan moet je net na de Carrefour naar rechts (zorg dat je er niet voorbij rijdt, anders moet je ver omrijden om te kunnen draaien!). Meteen links is de parking van het Gymnasium. Als die Parking vol is, rijd dan terug de ring op (naar rechts). 50 meter verder, aan het frietkot, is een straatje naar rechts evenwijdig met de ring, daar is vaak plaats (betalend)

Meebrengen:

drinkbus/flesje water, boterhammen/lunch, sportkledij, Transplantoux T shirt (als je die hebt), sportschoeisel, regenjas, warme trui, stuk van 1€ voor de lockers

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier. 

Schrijf je in voor een activiteit via de website van Transplantoux. Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van de activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

 

Gegevens

Datum:
19 november
Tijd:
09:45 - 16:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Universitair Sportcentrum KU Leuven
Tervuursevest 101
Leuven, 3001 Belgium
+ Google Maps
1 reactie
  1. Het ziet ernaar uit dat ik niet ga kunnen volleyballen in namiddag.

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>