Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Transplant Actief coachingprogramma (1-3)

24 november 2023 | 08:30 - 09:30

Via online health coaching helpen wij getransplanteerden, mensen die op de wachtlijst staan voor een transplantatie en dialysepatiënten om hun leefstijl aan te passen en om op een verantwoorde wijze te bewegen.

Heb je al eens advies gekregen waarvan je weet dat het goed voor je is maar dat je te moeilijk vond om te volgen? Heb je je levensstijl al proberen te veranderen en is dat niet gelukt? Heb je ooit iets in je leven gewild, maar ontdekt dat je het niet alleen kon bereiken?

Als verandering gemakkelijk zou zijn, zou iedereen het doen. Overal vind je meer dan ooit gratis en goedkope gezondheidsinformatie … dus iedereen zou gezond moeten zijn, toch? Informatie is er genoeg, maar je hebt waarschijnlijk meer aan een transformatie! Is het voor jou tijd om het volgende geweldige hoofdstuk van je leven te schrijven? Je hoeft dit niet alleen te doen. Wij zijn er voor iedereen die zich weer fit en energiek willen voelen in een lichaam dat juist aanvoelt. Wij kunnen je begeleiden bij elke stap naar een gezondere jij. Als jij klaar bent voor het volgende hoofdstuk van je leven, een leven vol vitaliteit en dagen vol energie, lees dan zeker verder.

Een programma voor iedereen

Transplant – Actief heeft als doel om getransplanteerden, mensen die op de wachtlijst staan voor een transplantatie en nierdyalisepatiënten te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Transplant – Actief is méér dan een ‘one size fits all’ fitness programma. Het Programma is ontwikkeld voor mensen die denken ‘Mij lukt het toch niet om actiever te leven, ik moet hier maar mee leven’. Met dit programma lukt het wél. Tijdens het Programma ontwikkel je een sterke basis die je door een gezond leven vol energie en vitaliteit zal voeren. Het is gebaseerd op gezonde keuzes maken, veerkracht, zelfliefde, dankbaarheid en een ‘groeimindset’. Je zal leren om gezonde gewoontes in te bouwen in je leven via eenvoudige, bruikbare stappen. Door gezonde keuzes te maken en je mindset te veranderen zal je je vitaler en energieker voelen. Je zal leren hoe je je lichaam kunt behandelen met de liefde en het respect dat het verdient. Gezonde gewoontes leren en je mindset veranderen is een proces dat tijd kost. Je wordt dan ook gedurende een jaar begeleid en gesteund.

Voor wie is Transplant – Actief?

Transplant – Actief is voor iedereen die klaar is om gezonde keuzes en beweging te integreren die echt in hun leven past. We werken met mensen die besloten hebben dat het zo niet langer kan en die gemotiveerd zijn om de beste versie van zichzelf te worden. Transplant – Actief deelnemers verkrijgen resultaten die ze kunnen behouden, niet door obsessief bezig te zijn maar omdat ze zich focussen op het geheel; ze gaan op zoek naar hun dromen en stellen nieuwe doelen.
Ben jij ook klaar om (terug) gezonder te gaan leven, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Of weet je het wel maar doe je het gewoon niet? Boek dan zeker een kennismakingsgesprek en dan bekijken we samen hoe we jou verder kunnen helpen! Vul dit formulier in.
Meer informatie over Transplant Actief vind je HIER
Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Gegevens

Datum:
24 november 2023
Tijd:
08:30 - 09:30

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>