Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Transplantoux Classic

2 september 2023

3,00€ – 10,00€

Op 2 september 2023 organiseert Transplantoux de 8ste editie van de Transplantoux Classic, een fiets- en wandelhappening voor iedereen, met tochten voor elk niveau. Transplantoux wil zo mensen na een transplantatie steunen en aanmoedigen om samen  te bewegen en te sporten. De tocht start in De Waerde, Zonhoven en gaat doorheen het prachtige Haspengouw.

De Transplantoux Classic brengt op één dag iedereen die orgaandonatie een warm hart toedraagt samen. Deze fietshappening is er voor iedereen, getransplanteerden of niet-getransplanteerden, van de recreatieve tot de zeer geoefende fietser, voor gezinnen en kinderen.

Deelnemers kunnen kiezen uit fietstochten van 25, 55, 77, 90, 121 en 145 km langs een perfect bewegwijzerd parcours. Uitgebreide bevoorrading en technische assistentie op het parcours wordt voorzien. Voor de wandelaars worden 4 afstanden voorzien.

En animatie, een hapje en een drankje bij aankomst zorgen voor een mooie afsluiter.

Een groep Transplantoux-wandelaars vertrekt daar om 10 uur olv Suzy en Jos

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Kosten:
3,00€ – 10,00€
Activiteit Categorieën:
,
Website:
http://transplantouxclassic.be/

Organisator

Transplantoux Limburg

Locatie

DE WAERDE
Waardstraat 65
Zonhoven, 3520 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
1 reactie
  1. Zoals gemeld eerder, zal ik switchen naar fietsers 25 met mijn crossfit als dit haalbaar blikt kwa vervoer en gpx. Hoogte meeters kan ik nog niet veel doen en grotere lengtes zeker niet. Ik houd ook ter plaatse rekening bij keuze hoe ik terug kan zijn ifv van benodigde hulp die ik kan leveren. ALs dit van te voeren duidelijk is mij aub laten weten. Met dank aand e organisatoren. Leo

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>