Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

 • Dit event is voorbij.

Transplantoux Classic

3 september 2022

De Transplantoux Classic is er terug na 2 jaar afwezigheid door 1 of ander virus dat ons kleine Belgenlandje in de greep heeft gehouden.

Op 3 september 2022 organiseert Transplantoux de 7de editie van de Transplantoux Classic, een fiets- en wandelhappening voor iedereen, met tochten voor elk niveau. Transplantoux wil zo mensen na een transplantatie steunen en aanmoedigen om samen  te bewegen en te sporten. De tocht start in De Waerde, Zonhoven en gaat doorheen het prachtige Haspengouw.

De Transplantoux Classic brengt op één dag iedereen die orgaandonatie een warm hart toedraagt samen. Deze fietshappening is er voor iedereen, getransplanteerden of niet-getransplanteerden, van de recreatieve tot de zeer geoefende fietser, voor gezinnen en kinderen.

Deelnemers kunnen kiezen uit fietstochten van 25, 55, 77, 90, 121 en 145 km langs een perfect bewegwijzerd parcours. Uitgebreide bevoorrading en technische assistentie op het parcours wordt voorzien. Voor de wandelaars worden 4 afstanden voorzien.

Een speciale wandeling met instructeur zal georganiseerd worden. Deze wandeling is 15km en vertrekt om 10u stipt. Hiervoor kan je je inschrijven via een ticket. Dit is specifiek voor de leden die meegaan naar de Mont Ventoux, maar andere leden mogen hier ook aan deelnemen.

En animatie, een hapje en een drankje bij aankomst zorgen voor een mooie afsluiter.

Wees er bij. Tot 3 september !

Gegevens

Datum:
3 september 2022
Activiteit Categorie:
Activiteit Tags:
Website:
http://transplantouxclassic.be/

Organisator

Transplantoux Limburg

Locatie

DE WAERDE
Waardstraat 65
Zonhoven, 3520 België
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

87 mensen zijn aanwezig Transplantoux Classic

7 reacties
 1. Beste,
  we zouden ons graag inschrijven en hebben dit ook gedaan maar bij bestelling afronden kunnen we onze betaling niet uitvoeren loopt vast

  Mvg Carmen en Stephan

 2. Beste,
  Is het mogelijk om de route (gpx) te delen? Of een overzichtskaart zodat we zien welke richting het parcours uit gaat?
  Mvg,
  Raf

 3. Beste,

  u kan meer info vinden op :

  http://transplantouxclassic.be/parcours-details/

 4. Wil mij al verschilendekeren in schrijven maar voor betaling loopt vast kan ik zaterdag betalen groetjes Gilbert

 5. U kan gewoon ter plaatse inschrijven.

 6. Hallo, ik denk dat ik ingeschreven ben, ( heb printscreen van betaling voltooid) maar krijg geen bevestiging. Wel van facturen enzo. Kan ook niet zien dat 7.50 euro van mijn rekening is. Wil nog eens proberen maar 121 km staat niet meer in de lijst. Kan u nagaan of alles in orde is?

 7. Dag Jan,

  dit is in orde.

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>