Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Extra infoavond Project Ventoux 21

25 februari 2021 | 20:00 - 21:00

Gratis

Transplantoux hakt de knoop door en neemt de beslissing om het ‘Mon Ventoux’-project te verschuiven naar 2022. Het valt ons zwaar om ook in 2021 niet samen de berg te kunnen bedwingen. Maar we kiezen nu voor duidelijkheid en gemoedsrust na heel wat signalen van twijfel en onzekerheid.

We willen graag samen met jullie in 2022 een editie beleven zoals het bedoeld is, en zoals we het kennen: met een complete gezamenlijke voorbereiding, met persoonlijke ondersteuning en in de warmte van de groep. We willen letterlijk een helpende hand kunnen bieden, een schouder om op te leunen, en we willen elkaar in de armen kunnen vallen wanneer het doel bereikt is. We willen het avontuur aangaan met het échte groepsgevoel, zonder opgelegde beperkingen, zonder risico op besmetting. Dat kunnen we onvoldoende garanderen dit jaar, maar streven we opnieuw naar in 2022.

Op dit moment bekijken we een aantal mogelijkheden om het vakantiedomein ter beschikking te stellen van leden die op eigen initiatief en met de eigen bubbel toch willen deelnemen aan Mon Ventoux 2021. We hebben goede banden met onze partners ter plaatse en in de mate van het mogelijke stellen we deze ter beschikking. Voor concrete informatie over de mogelijkheden hierrond verwijzen we naar een extra infoavond op donderdag 25 februari .

Ondertussen laat Transplantoux je niet los in 2021!

We gaan, samen maar apart, nog heel wat ondernemen. Fysiek samen zijn of samen sporten is jammer genoeg nog steeds niet mogelijk. Daarom nemen we je graag op een andere manier mee op weg. In de komende maanden staan verschillende themaweken rond interessante en inspirerende onderwerpen op stapel: orgaandonatie, voeding, sport en medicatie, …

Vergeet ook ons symposium – Time to Move – op 13 maart niet. Getuigenissen van patiënten, medische duiding door clinici en wetenschappers, leerrijke workshops en tal van mogelijkheden om ervaringen op te doen en vragen te stellen aan een panel van experten. Inschrijven kan gratis voor leden, en doe je via de symposiumwebsite.

We hopen van harte jullie terug te zien op één van onze themamomenten, op het symposium of op een webinar.

En van zodra het kan gaan we terug samen bewegen, samen sporten, samen zijn!

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87299034682?pwd=N0szWUxOakNOMVlYbWR2VS9hclUrdz09

Meeting ID: 872 9903 4682
Passcode: 931753

Gegevens

Datum:
25 februari 2021
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Activiteit Categorie:

Organisator

Jonas
E-mail
jonas@transplantoux.be

Locatie

Online