Vrijwilligers

Word actief vrijwilliger bij Transplantoux!

Transplantoux kan vandaag reeds rekenen op een aantal sterke vrijwilligers die zich actief inzetten voor de organisatie.

Wij zijn echt continu op zoek naar nieuw vrijwillig talent om mee zijn of haar schouders onder Transplantoux te zetten.

Wil je je graag vrijwillig inzetten om mee de communicatie, de sensibilisering of de juridische bijstand te ondersteunen? We zoeken mensen voor onder meer volgende taken:

  • Communicatie – voor mensen met een vlotte pen: redactie, teksten schrijven, grafische vormgeving, verslag schrijven van een event, een interview of een artikel uitwerken, vertaling naar het Engels, vertaling naar het Frans
  • Sensibilisering – voor mensen met een vlotte babbel en wat meer tijd: bemannen informatiestand, uitleg of een presentatie rond Transplantoux geven
  • Juridische bijstand – voor mensen met juridische kennis en/of achtergrond: contracten nakijken, juridische ondersteuning
  • Project managers – voor mensen die een project in zijn totaliteit willen trekken, dit gaat meestel over het organiseren van een specifiek sportevent, van a tot z, maar kan ook over een teambuildingsevent gaan.

Heb je andere bijzondere talenten waarvan je zelf vindt dat ze van pas kunnen komen binnen onze organisatie? Contacteer ons dan ook zeker.

We hebben telkens op korte termijn iemand nodig om ons te helpen met een bepaalde, afgelijnde taak, naargelang de tijd die je kan vrijmaken voor Transplantoux.

Verder zoeken we ook vrijwilligers die zich willen inzetten om een bepaald project of evenement van begin tot einde mee te leiden of te ondersteunen.

Heb je zin om actief mee te werken aan het Transplantoux van de toekomst? Geef je dan op bij Jonas als vrijwilliger, welke taak of taken je op je wil nemen, en hoeveel tijd je daarvoor gemiddeld kan vrijmaken. Wij nemen dan contact met jou op om concreet af te spreken.