Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

 • Dit event is voorbij.

Kickoff 2024

27 januari | 10:30 - 17:00

Gratis – 22,00€

We trappen het nieuwe Transplantoux activiteitenseizoen af met een fantastische Kickoff!

De Kickoff is een uitstekende gelegenheid om het jaar op een toffe manier in te zetten met oude en nieuwe vrienden. De grootste reden om naar de Transplantoux Kick-Off af te zakken is de verscheidenheid aan leuke activiteiten en natuurlijk ook de toffe sfeer! Activiteiten worden aangepast aan ieders niveau. We verwelkomen graag alle leden en sympathisanten van Transplantoux op deze gevarieerde dag. Ook voor wie Transplantoux graag beter wilt leren kennen is dit de ideale gelegenheid!

PRAKTISCH

Datum: 

27/1/2024

Waar:

Universitair Sportcentrum KU Leuven, adres: Tervuursevest 101, 3001 Leuven

Alle activiteiten gaan BINNEN door, behalve de oriëntatiewandeling.

Parking: 

Als je op de buitenring van Leuven rijdt, dan moet je net na de Carrefour naar rechts (zorg dat je er niet voorbij rijdt, anders moet je ver omrijden om te kunnen draaien!). Meteen links is de parking van het Gymnasium. Of je kan rechtdoor rijden en onder de Topsporthal parkeren (de code wordt je toegezonden een week voor de kickoff). Als beide Parkings vol zijn moet je op de Bodart Parking parkeren (ook eerst omrijden…) en 7 minuten wandelen. Hier zie je foto’s en plannetjes.

Meebrengen:

drinkbus/flesje water, boterhammen/lunch (soep wordt voorzien), sport- of gemakkelijke kledij, Transplantoux T shirt (als je die hebt), sportschoeisel, regenjas, stuk van 1€ voor de lockers

Prijs:

ACTIVITEITEN
Leden Transplantoux: GRATIS. Inschrijving verplicht via een gratis ticket. Bestel jouw ticket onderaan deze pagina.

Niet leden: 12 euro. Prijs is inclusief verzekering, snacks, soep (lunch) en deelname en begeleiding bij de activiteiten. Koop je ticket onderaan deze pagina.

PASTA DINER

 • 5 verschillende pasta gerechten
 • Water
 • Andere dranken en dessert zijn te verkrijgen tegen extra betaling

Prijs: 22 euro

Prijs kinderen < 12 jaar: 12 euro

Koop je ticket onderaan deze pagina.

Om de organisatie in goede banen te leiden zijn er twee dingen die je moet doen als je wilt deelnemen:

LEES DEZE INSTRUCTIES VOLLEDIG VÓÓR JE BEGINT TE ‘KLIKKEN’ !

1. Vooraf inschrijven via de website verplicht (zie ONDERAAN DEZE PAGINA). Inschrijven kan tot 20 januari.
2. Schrijf je in voor de individuele activiteiten VIA SIGNUP (een andere website! Link hieronder). Voor een groot aantal activiteiten zijn de plaatsen beperkt. Schrijf je dus op tijd in voor de activiteiten van je keuze!

Kies de activiteiten waaraan je wilt deelnemen. Je hoeft niet te registreren.

Belangrijk: per persoon 1 spot aanduiden, als je iemand extra wilt inschrijven, klik dan op ‘add another person’ (blauwe kadertje)

Duid 1 activiteit aan van 13u tot 14.30 en 1 van 15u tot 16u30.

LET OP: Zorg dat je geen 2 activiteiten in dezelfde tijdsperiode boekt! Zorg ook dat je geen ‘lege’ time slots hebt! Vergeet niet op ‘Save’ te klikken.

Je ontvangt een email met een overzicht van je inschrijvingen (kijk ook in Spam). Houd deze email goed bij. LET OP: het duurt een tijdje voor je deze email ontvangt, dus wees geduldig en schrijf je niet meteen een tweede keer in!

Lukt het niet om je keuze te maken via Signup? Stuur dan een overzicht met activiteiten van jouw keuze naar karlijn@transplantoux.be. Je moet dan wel nog zelf jouw aanwezigheid melden via de knop “RSVP”!

Inschrijven kan van 14 december 2023 tot 20 januari 2024.
Als je ingeschreven bent voor een activiteit en toch verhinderd bent en niet kan deelnemen kan je dit aanpassen via de link in de email, dan geef je iemand anders de kans om deel te nemen aan de activiteit waarvoor je ingeschreven was.

 

STOCKVERKOOP TRANSPLANTOUX KLEDIJ

Tijdens de kickoff bieden we jou de mogelijkheid om een deel van de Transplantoux kledij aan te kopen aan stockprijzen!

PROGRAMMA

Aankomst: 10u30 -11u

Start: 11u STIPT

11-12u: Ijsbrekers 

12u-13u: Lunch 

13u-16u30 Namiddagactiviteiten (met pauze)

16u30-17u Afsluitingsactiviteit

17u- 19u: Pasta diner 

ACTIVITEITEN

Ijsbrekers

Om de dag goed te starten, beginnen we met allerlei activiteiten om elkaar beter te leren kennen: van interesses delen tijdens het speeddaten tot elkaars lievelingsactiviteiten, -eten, etc. te horen krijgen tijdens ‘Pass the ball’. In kleine groepen zorgen we voor het ontstaan van een gezellige groepsdynamiek en maken we er een leuke dag van!

Oriëntatiewandeling

Wil jij je oriëntatie skills ontplooien en ‘het sportkot’ op een originele manier leren kennen? Meld je dan aan voor de initiatie oriëntatie loop! Je leert werken met een kaart en je ontdekt plaatsen waar je anders nooit zou komen!

Workshop Core stability

Ontdek het geheime wapen voor een sterker en gezonder lichaam: core stability (rompstabiliteit). Door het versterken van je rompspieren verbeter je niet alleen je houding en stabiliteit, maar geef je ook een boost aan je algemene kracht en uithoudingsvermogen. Of je nu een fanatieke sporter bent, achter een bureau zit of gewoon actief door het leven gaat, een sterke core is de sleutel tot het voorkomen van blessures en het bevorderen van dagelijkse activiteiten. Ontdek waarom core stability jou kan helpen bij het streven naar een gezondere en actievere levensstijl. Tijdens deze workshop wordt de theorie aan de praktijk gekoppeld met een reeks eenvoudige oefeningen. 

Initiatie Frisbee

“Vlieg mee met de opwinding van Frisbee; de ultieme mix van avontuur, vaardigheid en competitie! Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit om te spelen op het strand, in het park, in je achtertuin of zelfs indoor, Frisbee is dé sport die je in beweging brengt en een glimlach op je gezicht tovert. Laat die schijf maar door de lucht vliegen en ervaar de spanning terwijl je met vrienden speelt. Het is niet zomaar een spel; het is een kans om je gooivaardigheden te tonen, onverwachte wendingen te beleven en je competitiviteit kwijt te kunnen op een leuke manier. Dat is Frisbee! Of je nu een beginner bent die net begint of een ervaren speler op zoek naar nieuwe trucs, Frisbee brengt mensen samen, bevordert actieve beweging en zorgt voor eindeloos plezier. Dus pak die schijf en laat de vreugde van Frisbee je meenemen op een spannende reis vol sportiviteit!”

Workshop Massagetechnieken

Wil je meer leren over massage? In deze workshop leer je over de voordelen van massage.
Je leert de 4 basis massage technieken kennen, in de vorm van zelf massage en we oefenen op elkaar.
We werken op de nek, schouders en rug.

Workshop ‘creatief’

Deze workshop bestaat uit 2 delen:

 • Wenskaarten maken met handgeschept Papier

Heb je altijd al willen leren hoe je persoonlijke en betekenisvolle wenskaarten kunt creëren? Wil je een vleugje authenticiteit toevoegen aan je speciale boodschappen? Dan is deze workshop perfect voor jou! Ontwerp unieke wenskaarten met deskundige begeleiding. Leer handige technieken en krijg waardevolle tips om je kaarten tot leven te brengen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, er is voor elk niveau iets te ontdekken!

 • Een valentijnscadeau

Creëer liefdevolle magie met zelfgemaakte valentijnscadeautjes

Dit jaar gaat Valentijnsdag over meer dan alleen cadeautjes; het gaat over het delen van liefde en het tonen van waardering op een unieke, persoonlijke manier. Waarom zou je niet een stap verder gaan en zelfgemaakte valentijnscadeautjes geven? Laat je creativiteit stromen en maak herinneringen die je geliefde(n) voor altijd zullen koesteren.

Eens anders bewegen ‘soft’

Je kan kennis maken met 2 verschillende zachte vormen van bewegen:

 • Soft Zumba 

Ontdek het ritme van plezier en energie bij het Zumba-feest!

Ben jij klaar om te (her)ontdekken waarom mensen over de hele wereld verliefd zijn geworden op deze energieke vorm van workout? Dan is deze Zumba les precies wat je nodig hebt! Bij Zumba draait alles om plezier en beweging. Je hoeft dus niet de beste danser te zijn. Laat je zorgen achter en laat je gaan op aanstekende muziek terwijl je je lichaam in vorm brengt. Deze les is een ‘softere’, minder intensieve vorm van Zumba.

 • Pilates

Pilates omvat een reeks oefeningen die gericht zijn op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van een betere lichaamshouding. De oefeningen worden uitgevoerd met gecontroleerde bewegingen, concentratie en ademhalingstechnieken. Pilates biedt een perfecte balans tussen kracht en flexibiliteit. Versterk je spieren, verbeter je houding en ervaar een diepe, revitaliserende workout.

Workshop ‘Lief voor je rug’

Geef je rug de aandacht die hij verdient! Rugscholing is niet alleen voor mensen met rugklachten, het is dé sleutel tot een sterke, veerkrachtige ruggengraat. Of je nu lange uren zittend doorbrengt, regelmatig beweegt of intensief sport, rugscholing helpt je om rugklachten te voorkomen en de gezondheid van je wervelkolom te verbeteren. Ontdek de kracht van een goed ondersteunde rug en ervaar hoe rugscholing de weg opent naar een comfortabeler, actiever leven. Jouw rug, jouw kracht, jouw welzijn! Tijdens deze workshop wordt de theorie aan de praktijk gekoppeld met een reeks eenvoudige oefeningen. 

Bewegingsspelen

Herinner je je nog hoe leuk het als kind was om echt te spelen? Hoeveel plezier je had door helemaal op te gaan in een spel? Herontdek dat plezier tijdens deze sessie vol met leuke bewegingsspelen. Iedereen kan deelnemen

“Sta op, beweeg en beleef plezier! Ben je klaar om je energie te laten stromen en je speelsheid te omarmen? Ontdek de opwinding van bewegingsspelen, waar actie en vermaak samenkomen voor alle leeftijden! Of je nu houdt van rennen, springen, dansen of gekke uitdagingen aangaan, deze spelen zijn ontworpen om lichaam en geest te activeren terwijl je geniet van een wereld vol vreugde en beweging. Duik in de pret en laat je meevoeren door het avontuur van bewegingsspelen, het speelse pad naar een actiever en levendiger leven!”

Initiatie Hockey

Zin in het ontdekken van een nieuwe sport? Of ben je al een gevorderde hockeyer? Kom dan zeker meedoen en leef je helemaal uit in het geweldige spel. Hockey is een sport die uithouding en kracht combineert met daarnaast een uitdagende technische kant. Wil je in de voetsporen van onze Olympische kampioenen treden en jezelf uitdagen? Trek dan je sportiefste schoenen aan en kom zeker eens langs! Iedereen kan deelnemen en de oefeningen worden aangepast aan ieders niveau.

Yoga en Mindfullness
 • Yoga

In deze zachte yogales gaan we samen yoga poses aannemen voor alle niveaus.
We doen een paar ademhalingsoefeningen. Om helemaal bij onszelf te komen.
We bewegen op het ritme van onze ademhaling. En eindigen met een ontspanning.

 • Mindfullness

Heb jij nood aan rust in je hoofd? Loop jij vaak op de tippen van je tenen? Dan mag je hier even de tijd nemen om in het hier en nu te komen. Je zintuigen te ervaren. We gaan even samen mediteren om ons bewust te worden van wat er allemaal omgaat in ons hoofd en ons hoofd tot rust laten komen.

Bewegen op muziek (intensiever)

Je kan kennis maken met 2 verschillende intensievere vormen van bewegen op muziek:

 • Bodypower

Ben jij op zoek naar een workout die niet alleen je spieren versterkt, maar ook je zelfvertrouwen een boost geeft? Maak dan kennis met BodyPower – de ultieme fitnesservaring die je lichaam uitdaagt en je geest versterkt. Het is tijd om de kracht in jezelf te ontdekken en te ontketenen! BodyPower is ontworpen om je hele lichaam te versterken. Van je kern tot je armen en benen, elke les is een complete workout die je spieren uitdaagt en vormgeeft.

 • Zumba

Ontdek het ritme van plezier en energie bij het Zumba-feest!

Ben jij klaar om te (her)ontdekken waarom mensen over de hele wereld verliefd zijn geworden op deze energieke vorm van workout? Dan is deze Zumba les precies wat je nodig hebt! Bij Zumba draait alles om plezier en beweging. Je hoeft dus niet de beste danser te zijn. Laat je zorgen achter en laat je gaan op aanstekende muziek terwijl je je lichaam in vorm brengt.

Afsluiting

Info volgt

Inschrijven:

Click to View Volunteer Opportunities on SignUp

OVERZICHT (Verplicht vooraf in te schrijven voor de namiddagactiviteiten)

10.15-11u Onthaal 

Ingang Topsporthal

11u-12u Kennismaking / Teambuilding

Topsporthal 

12u-13u Lunch
13u00-13u45  

Orientatieloop

Buiten, start: de Nayer

 

Workshop Core stability

Judozaal

 

Initiatie frisbee

TSH 

 

Massage- technieken

 

Kinezaal

 

CREATIEF

Kaarten maken

 

Leslokaal de Nayer

 

BEWEGEN OP MUZIEK

(soft)

 Zumba

 

Nieuwe spiegelzaal

 

13u45-14u30 Valentijns-

cadeau maken

Leslokaal de Nayer

 

Pilates

 

Nieuwe spiegelzaal

 

14u30-15u00 Pauze

de Nayer

15u00-15u45 Orientatieloop

Buiten, start: de Nayer

 

Workshop:

Lief voor

Je rug

Judozaal

 

Bewegingsspelen

 

TSH 1

 

Initiatie hockey

 

TSH 2

 

YogaOude spiegelzaal

 

BEWEGEN OP MUZIEK

(actief)

Bodypump

Nieuwe

Spiegelzaal

 

15u45-16u30 Mindfulness

Oude spiegelzaal

 

Zumba

Nieuwe spiegelzaal

 

16u30-17u00 Afsluiting

Topsporthal

17u- … Pasta avond Waaiberg

 

Inschrijven:

Click to View Volunteer Opportunities on SignUp

Ben je nog geen lid van Transplantoux en wil je toch graag deelnemen aan de kickoff? Stuur een email naar info@transplantoux.be!

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit van Transplantoux? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier.  (ALLEEN voor Transplantoux leden!)

Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van deze activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

PLATTEGROND

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
10:30 - 17:00
Kosten:
Gratis – 22,00€
Activiteit Categorieën:
, ,

Organisator

Transplantoux
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Universitair Sportcentrum KU Leuven
Tervuursevest 101
Leuven, 3001 Belgium
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar
1 reactie
 1. Reuze programma ,wauw….om U tegen te zeggen. Dank aan organisatie bestuur.

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>