Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

ZEEwandeling Transplantoux

4 februari

Gratis – 44,00€

De Transplantoux zeewandeling, onze traditionele zeewandeling verhuist dit jaar van Oostende naar De Panne!

Het is een tweedelige wandeling: Om 9.30 uur neemt Hendrik ons mee op sleeptouw door de duinen van Bray-dunes en in de namiddag, om 13.30 u trakteert Diethard ons op een gegidste wandeling in en rond het grootste natuurreservaat van onze kust met zijn indrukwekkend duinenlandschap, het natuurreservaat van de Westhoek. De gids vertelt ons meer over de fauna en flora van deze mooie omgeving en brengt ons naar plaatsen die anders onbereikbaar zijn. Deze Zee-wandel-dag kan afgesloten worden met een diner in het restaurant Au Val d’Or voor 44 euro: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, plat en bruisend water, koffie zijn in deze prijs inbegrepen.

Graag inschrijven tegen 27 januari 2024 (ifv restaurant)

De keuzemogelijkheden voor deze dag zijn:

A.  ofwel kies je voor een wandeling van een 10tal km door de duinen van Bray dunes, onder begeleiding van Hendrik. De samenkomst is om 9.15 uur op de parking van het restaurant Au Val d’Or, Duinhoekstraat 178, 8660 De Panne. We starten om 9.30 uur. Na de wandeling kan je jouw picknick eten in het restaurant en er een vers gemaakt soepje of drankje kopen. Je kan om 17 uur in het restaurant ook komen mee-eten

B. ofwel opteer je voor een door Diethard georganiseerde gegidste wandeling van een 5tal km. We verzamelen om 13.15 uur aan Peroquet ( op 100 meter van het restaurant au Val d’ Or) en starten om 13.30 uur. De parking bevindt zich tegenover Peroquet, Duinhoekstraat 172, De Panne. Je kan nadien, omstreeks 17 uur mee-eten in Au Val d’Or.

C. ofwel neem je de volledige dag deel, je wandelt de twee aansluitende wandelingen: er wordt ‘s morgens gestart om 9.30 uur aan het restaurant Au Val d’Or , duinhoekstraat 178, De Panne, waar je ‘s middags jouw picknick kan verorberen en er een vers gemaakt soepje of drankje kan kopen. Vervolgens start de gegidste wandeling  om 13.30 uur aan Peroquet, Duinhoekstraat 172, De Panne.Na de wandelingen bestaat de mogelijkheid om te dineren in Au Val d’Or.

D. ofwel wandelen je niet mee, maar kom je graag mee dineren in het restaurant Au Val d’or.  Omstreeks 17 uur is het er aperitieftijd.  Duinhoekstraat 178, De Panne.

Het avondmaal kost 44 euro per persoon en daarbij zijn inbegrepen: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, plat of bruisend water, koffie. Je kan kiezen uit verschillende menu mogelijkheden (zie hieronder). Je menukeuze mail je door naar mieke.peys@gmail.com (bv:  apero 1,voorg 2, hoofdger 1)

Voor het aperitief:         1. Picon bierre    2. Picon Vin    3. Cava    4. Alcoholvrije Mojito

Voor het voorgerecht:   1.Gerookte zalm    2. Garnaalkroketten     3. Rauwe hesp

Voor het hoofdgerecht: 1.Stoofvlees       2. Kabeljauw met Witte boter    3. Malse steak met peperroomsaus

Het  dessert = Tarte Normandie avec Boule de glace vanille, nappage caramel et Chantilly

 

Wil je er graag bij zijn, schrijf dan vlug in !

Diethard, Hendrik (0485 65 95 62), Mieke (0499 27 52 16 mieke.peys@gmail.com) en Co..

Gegevens

Datum:
4 februari
Kosten:
Gratis – 44,00€
Activiteit Categorie:

Organisatoren

Diethard Monbaliu
Hendrik Derammelaere
Mieke Peys

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>