Indien je ingelogd bent als lid, dan krijg je ook de activiteiten voor leden te zien.
Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit event is voorbij.

Trainingsdag algemene sporten (focus kracht en teambuilding)

12 februari 2023

Gratis

Wil je weten hoe je je kracht kan verbeteren? Of heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om aan crossfit te doen? Vind je het leuk om via oefeningen en spelen anderen beter te leren kennen en de teamgeest aan te wakkeren?

Charlotte Vandenlindenloof, Studente Master Lichamelijke opvoeding en Sport, zal jullie inleiden in de beginselen van crossfit en ze zal ook de teambuildingactiviteiten begeleiden.

Iedereen kan deelnemen. De training wordt aangepast aan ieder niveau.

Datum: 

12/2/2023

Waar:

Universitair Sportcentrum KU Leuven, adres: Tervuursevest 101, 3001 Leuven

Parking: 

Als je op de buitenring van Leuven rijdt, dan moet je net na de Carrefour naar rechts (zorg dat je er niet voorbij rijdt, anders moet je ver omrijden om te kunnen draaien!). Meteen links is de parking van het Gymnasium. Als die Parking vol is, bel dan naar Raf voor de code van de Parking onder de Topsporthal. Als beide parkings vol zijn, moet je op de Bodart Parking parkeren (ook eerst omrijden…) en 7 minuten wandelen. Hier zie je foto’s en plannetjes.

Meebrengen:

drinkbus/flesje water, boterhammen/lunch (of je kan iets te eten halen in de Carrefour naast het sportcentrum), sportkledij, Transplantoux T shirt (als je die hebt), sportschoeisel, regenjas, warme trui, stuk van 1€ voor de lockers

PROGRAMMA

Aankomst: 10u15 -10u30 in de hal van de Topsporthal

Start: 10u30 STIPT

10u30-12u: Activiteiten

12u-13u: Lunch 

13u-16u : Activiteiten

Graag inschrijven via ‘RSVP’!

CARPOOLEN

Wil je graag samen rijden naar deze activiteit? Dat is gezellig, beter voor het milieu en goed voor je portemonnee! Schrijf je (eenmalig) in bij de carpoolgroep van Transplantoux via dit formulier. 

Schrijf je in voor een activiteit via de website van Transplantoux. Vermeld in de reactie (onderaan de pagina van de activiteit): Carpool: Voornaam, Achternaam

Hou zelf de reacties in het oog, neem contact op met een carpooler in jouw buurt en spreek dan onder elkaar af (praktische afspraken en delen van kosten).

Gegevens

Datum:
12 februari 2023
Kosten:
Gratis
2 reacties
  1. is deze crossfit training anders dan die tijdens de kick off?

  2. Veel succes en plezier vandaag iedereen.

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>