Coach@home

Update! Update! Update!
Op dit moment raadt Transplantoux zijn leden ten zeerste aan om buiten te gaan bewegen/sporten. Ga voor een mooie wandeling, pak de fiets voor een toertje, of ga een eindje joggen. Doe dit wel nog steeds volgens de geldende federale maatregelen. Alleen, of met personen die onder hetzelfde dak wonen hebben voor getransplanteerden zeker nog de voorkeur, en bij voorkeur op een locatie waar niet volk rondloopt! Bovendien geven ze nog erg mooi weer. Geniet dus van de buitenlucht! Weet dat op dit moment bewegen veel belangrijker is dan sporten. Echt gaan trainen, en regelmatig (té) intensief aan de slag gaan, heeft weinig zin op dit moment. Hierdoor gaat je lichaam vermoeid geraken, en ga je jouw eigen weerstand verminderen.

 

Tranplantoux gaat je de komende weken op deze pagina regelmatig kietelen om ook thuis aan de slag te gaan. Je hebt de keuze tussen…

  1. Ofwel zelfstandig een aantal oefeningen doen
  2. Ofwel aan te sluiten bij onze online groepslessen, zet deze data alvast in je agenda!
Voor getransplanteerde leden die niet echt weten hoe ze deze dagen best aan de slag gaan om voldoende fysieke activiteit in hun dagelijks leven te verwerken.
Je kan een online consultatie aanvragen op begeleiding@transplantoux.be

#keepsafe #keepmoving

Corona Update: Hoe sporten & bewegen in je eentje?

In lijn met de aanbevelingen van de vereniging van Sport- en Keuringsartsen (SKA) en het expertisecentrum Gezond Sporten Vlaanderen (GSV) wil Transplantoux zijn leden aansporen om de richtlijnen en maatregelen in kader van de Corona-crisis strikt op te volgen. Het is echter bijzonder belangrijk – ook in tijden van mogelijke ‘lock-down’ – om te blijven bewegen en sporten.