Compostella-2018

Transplantoux wandelt opnieuw  naar Santiago de Compostela in 2018 !

We vertrekken onze wandeltocht in Tui, gelegen aan de grens met Portugal, en bereiken na een week de majestueuze kathedraal  van Santiago de Compostela. Dagelijks stappen we tussen de 15 en 23 km langs de Portugese Sint-Jacobsroute.

Afbeeldingsresultaat voor camino del portugues

Een bus haalt en brengt ons telkens naar de juiste plaatsen en een bezemwagen wordt voorzien. In totaal leggen we dan 110 km af in zes dagen.

Deze tocht gaat door van maandag 22 tot maandag 29 oktober 2018. Inderdaad, er werd ten gevolge van de erg grote prijsverschillen een week opgeschoven.

We overnachten, gedurende deze week “pelgrimeren”, in twee verschillende hotels: vier nachten in Pontevedra en drie nachten in Santiago D.C. Zo kunnen we na onze dagtocht vlugger een verkwikkende douche nemen en ‘proper’ aan tafel aanschuiven.

De kostprijs (vluchten, bus, hotels half pension en picknick): 600 euro voor getransplanteerde leden,  850 voor alle anderen, op basis van een tweepersoonskamer. Voor een éénpersoonskamer is er een méérprijs van 100 euro.

We plannen nog acties om  geld in het laatje brengen om de kostprijs zou laag mogelijk te houden.

Zou je graag deelnemen aan deze ‘Camino del Portugues’?

Inschrijven kan via deze link of via Mieke. Na inschrijving krijg je nog een mailbericht met meer informatie naar betaling toe.

Als je zeker wil zijn van een plaats, schrijf dan zo snel mogelijk in voor deze onvergetelijke ervaring!
Er kunnen slechts 50 leden mee. Indien er zich meer kandidaten aanbieden, wordt er voorrang gegeven aan getransplanteerde leden.

Uiterste datum van inschrijving is woensdag 9 mei!

Share This Post