Mallorca – Sportstage

Sporten op Mallorca is een ware belevenis. In een afwisselend landschap kan het hele jaar door worden gefietst, gewandeld, gezwommen, … . De temperatuur ligt gemiddeld circa 10 graden hoger dan hier bij ons, ideaal om in het voorjaar voor onze leden het eerst een heuse sportstage te organiseren!

We voorzien – samen met de plaatselijke begeleiders – een schitterende trainingsweek met een ideale mix tussen in- & ontspanning. Er wordt zowel een programma uitgewerkt voor wandelaars, fietsers als voor ons triatlon team. Clips Mallorca is hét jonge bedrijf die ons hierbij ondersteuntt, en ervoor zorgt dat we een ideale sportstage kunnen voorzien.

Opgelet, plaatsen zijn beperkt! Inschrijvingen zijn in principe afgesloten, maar mocht je nog interesse hebben, contacteer ons om te checken of er nog plaatsen vrij zijn.

Wat de vluchten betreft, die regel je ofwel zelf, of die laat je regelen door Clips Mallorca.

Zij bieden het volgende aan:

  • een keuze tussen Eindhoven of Brussel (en eventueel Düsseldorf gezien deze vlucht direct is).
  • voor de heenreis kunnen we voor een indirecte vlucht zorgen van max. 6 uur, terug voor een directe vlucht zolang beschikbaar.
  • Qua kosten: €250,- inclusief koffer.

Indien u dit via hen wil regelen, graag zelf contact opnemen met Clips Mallorca via info@mallorcacycling.nl met mededeling ‘sportstage Transplantoux’

 

Share This Post