Trainingsweekend Ronse – 6 &7 mei

Voor de eerste keer organiseren we een heus trainingsweekend in de voorbereiding van onze beklimming van de Mt. Ventoux!

Op 6 en 7 mei nestelen we ons in een prachtige, groene omgeving in Ronse, aan de voet van de Kanarieberg en het Muziekbos. Er wordt een programma uitgewerkt, zowel voor wandelaars als voor fietsers. Iedereen die wilt deelnemen, dient zich hier echter voor in te schrijven.

Hier alvast wat meer info over het programma. Weet alvast dat je dit eigenlijk niet zou mogen missen, voor sfeer & gezelligheid mikken we namelijk op die ’10’.

Zaterdag – voormiddag

  • Fietsers: de 5de trainingsrit van onze voorbereiding gaat door in Oudenaarde. Vertrek is gepland aan sportcentrum Recrean, Scheldekant in Oudenaarde. Inschrijven voor deze activiteit doe je hier! Er is qua afstand keuze uit 50, 80 of 120 km.
  • Wandelaars: de wandelgroep spreekt ‘s ochtends (rond 10u30) af aan jeugdherberg de Fiertel voor een fikse training van rond de 18 km. Inschrijven voor deze activiteit doe je hier!

Zaterdag – namiddag & avond

Na de middag blazen we verzamelen in jeugdherberg de Fiertel waar we terecht kunnen vanaf 15u. Na even uit te puffen van onze voormiddagtraining, wacht ons het volgende programma:

  • Workshops (16-18u): verschillende workshops voor fietsers & wandelaars
  • Avondeten (18u30)
  • Een gezellige avond & een rustige overnachting.

Opgelet! Men dient zich in te schrijven voor het eten & de overnachting. Klik hier & verzeker je onmiddellijk van je plaats.

Zondag – voormiddag

Na een deugddoend ontbijt (inbegrepen bij de overnachting) wacht er ons nog een stevige zondag.

  • Om 9u presenteren we alle praktische info over de Mt. Ventoux. Deelnemers aan het Ventoux-project worden verondersteld aanwezig te zijn.
  • Aansluitend organiseren we nog een training voor zowel de fietsers als de wandelaars. De fietsers kunnen kiezen tussen 2 ritten, of een trainingsrit met focus op fietstechniek. De wandelgroep trekt erop uit voor een andere lange training van 16 à 18 km.

Er volgt voor alle ingeschrevenen in de week voorgaand aan het event nog een bijkomende e-mail met alle info.

Mocht je vragen hebben, twijfel niet om Jonas te contacteren (jonas@transplantoux.be)

Share This Post