Voorbereidingsweekend Mt. Ventoux 6-7 mei

Voor de eerste keer organiseren we een heus trainingsweekend in de voorbereiding van onze beklimming van de Mt. Ventoux. Hij staat al bij velen in de agenda, maar nog even alles op een rijtje!

Op 6 en 7 mei nestelen we ons in een prachtige, groene omgeving in Ronse, aan de voet van de Kanarieberg en het Muziekbos… inderdaad, plaatsen waar de Ronde van Vlaanderen ook langs scheert!

Er wordt een programma uitgewerkt, zowel voor de wandelaars als voor de fietsers.

In grote lijnen loopt het dagschema als volgt:

Op zaterdag is er de Sporta voorbereidingsrit in Oudenaarde én een wandeling die vertrekt vanuit de Fiertel. In de namiddag troepen we dan samen in de jeugdherberg voor enkele interessante workshops, waarna we samen dineren én de avond gezellig afsluiten.

Op zondag is er een infosessie over de praktische organisatie van ons verblijf aan de voet van de Mt. Ventoux (hoe wordt het vervoer geregeld, wat is de planning per dag, … ?), waarna we nogmaals de wandel- of fietsschoenen aantrekken voor een laatste training.

Opgelet!

Het is verplicht om in te schrijven voor dit weekend. Je kan dit doen via onze besteladministratie, waar je makkelijk per dag kan selecteren waarvoor je juist wil intekenen.

Op deze manier geef je aan of je deelneemt aan de het avondeten, of je blijft slapen, …
Voor de Sportarit moet je wel apart inschrijven via onze kalender!

 

Share This Post