Fiets of wandel door De Peel (NL) en steun Transplantoux!

Het corona-virus stak dit jaar tot tweemaal toe een stokje voor de organisatie van een Fiets & Wandelweekend in De Peel ten voordele van Transplantoux. Maar niet getreurd. Je kunt de hele zomer van hotel naar hotel fietsen of wandelen in deze mooie Nederlandse regio. Per deelnemer doneert reisorganisatie Happy Weekends 7 euro aan Transplantoux.

Aanvankelijk in mei en nadien in augustus zou een Fiets & Wandelweekend in De Peel t.v.v. Transplantoux plaatsvinden. Dat richtte zich ook naar mensen na een orgaantransplantatie, maar laat dat nu net geen goed idee zijn om die in groep te laten fietsen of wandelen.

Dat bracht Happy Weekends op het idee om een individuele fiets- of wandelvakantie in De Peel te organiseren. Aan de hand van een routebeschrijving fiets of wandel je vier dagen van hotel naar hotel waarbij je bagage telkens naar het volgende hotel wordt gebracht.

De fietsroutes zijn tussen 50 en 65 km/per dag. De wandelingen zijn gemiddeld 18 km/dag maar kunnen worden ingekort.

Starten kan elke dag tot 31 oktober 2020 vanuit een mooi 4-sterrenhotel in Asten (NL). De eerste dag fiets je een lus vanuit het hotel of maak je een wandeling in de buurt. Na een diner, overnachting en ontbijt ga je op weg voor een eerste tocht die je naar het volgende hotel in Deurne brengt. Een dag later fiets of wandel je naar Helmond en de vierde dag terug naar Asten. Telkens overnacht je in mooie en corona-veilige 4-sterrenhotels.

De fietsers krijgen suggesties mee voor (horeca)stops onderweg. De wandelaars ontvangen elke ochtend een lunchpakket.

Alle informatie over Fietsen van hotel naar hotel: Heerlijk over de heide en Wandelen van hotel naar hotel: Leve De Peel lees je op www.happyweekends.be of je belt 014 75 71 16. Prijzen: € 264 p.p. op basis van een 2-persoonskamer voor het fietsen (incl. 3x overnachting, 3x ontbijt, 3x 3-gangenmenu, 3x bagagevervoer, verblijfsbelasting, uitgewerkte fietsroutes). Voor het wandelen bedraagt de prijs € 294 p.p. op basis van een 2-persoonskamer. De wandelaars krijgen er 3x een lunchpakket bij, zo ook een knooppuntenkaart van de regio.

Per deelnemer gaat 7 euro naar Transplantoux. Begin november 2020 wordt het ingezamelde bedrag bekendgemaakt.

Share This Post

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>