Happy Stones voor orgaandonatie!

Nood aan beweging en een extra beetje vrolijkheid? Dan zijn Happy Stones iets voor jou!

Wat in hemelsnaam zijn Happy Stones? Happy Stones (ook zwerfkeien genoemd) zijn stenen die eerst beschilderd en vervolgens ergens neergelegd worden om bij iemand een glimlach op zijn of haar gezicht te toveren. Nadien kan je de steen meenemen en hem ergens anders achterlaten om weer andere mensen blij te maken.

Met Transplantoux willen we de Happy Stones graag verspreiden én meteen ook sensibiliseren rond orgaandonatie.

Daarvoor zijn we nog op zoek naar creatieve zielen. Wil je zelf een aantal stenen schilderen? Of heb je meer zin om met enkele bevriende leden samen in je tuin een schildernamiddag te organiseren? Laat het dan weten op annsophiec@yahoo.com. Eénmaal we een hele hoop stenen hebben, gaan we ze verdelen om onze boodschap te verspreiden over heel België.

Hieronder alvast enkele voorbeelden.

Share This Post
4 reacties
  1. Beste,
    Een vriendin van me doet dit al langer. Zij zet een link op de steen, zodat ze haar steen “kan volgen”. Dat is misschien ook een leuk idee.
    Groeten, Gust

  2. Gust we houden je op de hoogte maar zijn nog op zoek naar creatievelingen.we maken een pagina aan op Facebook die verwijst naar orgaandonatie waar de stenen kunnen worden gevolgd. Ken jij nog mensen die willen schilderen?

  3. Ik wil wel helpen

  4. Bij de Facebook groep Doodle-stones zitten ook heel veel creatievelingen. Misschien de beheerder even contacteren.

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>