Kwak, ze zijn terug!

“KWAK”, ze zijn terug!

Binnen 4 weken maken de engskes (eendjes) van de Ronde Tafel Leuven zich opnieuw nat voor het goede doel. Ze racen dit jaar terug op de vertrouwde locatie: de Dijle in hartje Leuven.

We rekenen op jullie!
Op www.engskeskoers.be kunnen jullie nu peter of meter worden van zo een ‘engske’. Op die manier maak je kans op één van onze prachtige prijzen. Uiteraard gaat ook dit jaar de opbrengst van de “Engskeskoers” naar twee goede doelen: ‘Transplantoux’ en het ‘Fonds Kind en Orgaantransplantatie’.

Praktisch: 

  • Wanneer: zondag 17 oktober om 14.00
  • Waar: Startplaats aan het standbeeld Paepe Thoon aan de Brusselsestraat en finish aan het standbeeld Fiere Margriet op de Dijleterrassen. En natuurlijk een namiddag lang plezier!

Hoe werkt het ook al weer?
Voor de kleine gift van €5 wordt u peter (of meter) van één van de duizenden eendjes die te water gelaten worden en zullen racen voor roem en faam. De peters van de eerste 100 eendjes winnen een mooie prijs zoals je gewicht in champagne, een prachtige flatscreen TV of een Iphone. De opbrengsten gaan ook dit jaar integraal naar onze goede doelen: ‘Transplantoux’ en het ‘Fonds Kind en Orgaantransplantatie’

Kwak kwak… snel een eendje kopen dus!

Share This Post

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>