Lid worden in 2018?

Ben je nog geen lid van Transplantoux?
Hier vind je alle info. Nog vragen? Contacteer ons!

Al wel lid van Transplantoux?
Van harte bedankt voor uw lidmaatschap bij Transplantoux in 2017! Wij kijken ondertussen reeds verder, richting 2018, en plannen volop activiteiten en events voor ons 10-jarig jubileumjaar. Redenen genoeg om uw lidmaatschap in 2018 te verlengen, dat kunnen we al meegeven. Neem zeker hier een kijkje voor meer details!

Omwille van de administratie rond de verzekeringen is het nodig dat u uw lidmaatschappen voor 2018 tegen eind 2017 hernieuwt. U krijgt hiervoor een aparte uitnodiging per mail. Hou dus morgen uw mailbox in de gaten, en voeg zeker mails van Transplantoux toe aan uw safe list zodat ze niet in uw spam of junkmailfolder terecht komen.

U volgt de instructies die u in de mail krijgt om uw lidmaatschap te vernieuwen. Betalen kan nu ook met PayPal, weet dat deze manier onze voorkeur geniet!

PayPal kan ook gebruikt worden zonder PayPal account, je moet enkel over een kredietkaart beschikken.

Let op! Voor de verzekering dient u uw eigen gegevens, en eventueel de gegevens van de gezinsleden die u bijkomend wil verzekeren, apart op te geven in de voorziene velden.

Voorbeeld: u sluit aan samen met uw partner. Dan sluit u dus twee leden aan, en u vult voornaam | naam| geboortedatum| rijksregisternummer in voor allebei.

Alvast bedankt voor het vertrouwen en ook in 2018, welkom bij Transplantoux!

PS, lukt het niet direct? Kijk dan even in onze FAQ’s.

Share This Post