Tromgeroffel, trompet geschal! Beweegcoach & projectmanager voor 2022 zijn gekend…

Vanaf 2022 nemen Anke Coopmans & Raf Dubois de operationele werking mee uit handen van Jonas Vanbekbergen.

Hieronder een kort woordje uitleg over deze twee toppers.
Anke Coopmans: Beweegcoach (100%), start 03/02/22

Hallo, ik ben Anke en ik ben woonachtig in Leuven. Één van mijn passies is competitie volleybal en beachvolleybal. Stil zitten is niet voor mij weggelegd en ik ga geen avontuur uit de weg.

Ik kan niet wachten om mij een lid van de transplantoux familie te noemen.

Tot in februari! Anke

Raf Dubois: projectmanager (60%), start 10/01/22

“Transplantoux is voor mij geen onbekende organisatie, een initiatief dat ik een warm hart toedraag, dat voor enorm veel mensen een lichtpunt is, en dat naar mijn mening kan uitgroeien van een lichtpunt tot een schitterende ster voor veel mensen.

Mensen kunnen aansturen, taken kunnen delegeren is een vereiste die ik meermaals in mijn professionele leven heb moeten aanwenden, en waar ikzelf een enorme drive uithaal om resultaten mee te boeken. Uit mijn ervaringen heb ik al geleerd dat de beste motivator voor de meeste mensen het samen sporten met anderen is. Dit kan kleinschalig, maar ook op grotere evenementen zijn.  Die eerste stap is voor vele patiënten al een enorme berg om over te geraken, maar anderen iets zien doen, motiveert en neem angst weg om zelf ook aan je klim te beginnen.  Als projectmanager kan je zorgen dat je zoveel mogelijk inclusiviteit voorziet door de werking met de afdelingen te optimaliseren, en de grotere evenementen toegankelijk te maken voor iedereen.  Met een gezonde portie doorzettingsvermogen kan je veel bereiken, op alle vlakken.  Op die manier kan je eenieder op zijn manier stimuleren om met zijn lichaam bezig te zijn, gezond te leven en je goed in je vel te doen voelen.”

Share This Post
7 reacties
 1. Aan de nieuwkomers, overnemers, ondernemers, coach-project-deelnemers……van harte welkom in de Transplantoux-Community.
  Veel succes van uit de afdeling Vlaams-Brabant/Kempen en het kleding comité.

 2. Welkom bij transplantoux 👍

 3. Welkom in de TPX familie. Groetjes van de Borrytjes uit West-Vlaanderen.

 4. Welkom bij Transplantoux en veel success !
  groetjes,
  Ann De Coninck

 5. Welkom allebei. Graag spoedig contact. Succes.
  Vlaams-Brabant/Kempen heeft werk voor jullie.

 6. Anke en Raf, van harte (opnieuw) welkom en ik kijk ernaar uit om samen met jullie aan de slag te gaan om iedereen vollen bak te laten schitteren. Steek die lont maar aan verdekke! 💥✨🤩
  jO

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>