Update: Ventoux 2022 – hou 21-25 september vrij!

De COVID-pandemie blijft de wereld beroeren… het belooft andermaal een moeilijke winter te worden. Maar hoop doet leven, en die hoop is er. De afdelingen hebben in afgelopen weken al een planning klaar voor 2022 om terug aan te sluiten bij onze werking zoals ze was, met veel beweging, warmte en echt “samen zijn”.

Wat onze Ventoux-campagne betreft, is er beslist om in 2022 niet deel te nemen aan de Mon Ventoux-editie van Sporta in juni. We willen graag samen met jullie in 2022 een editie beleven zoals het bedoeld is, en zoals we het kennen: met een complete gezamenlijke voorbereiding, met persoonlijke ondersteuning en in de warmte van de groep. We willen letterlijk een helpende hand kunnen bieden, een schouder om op te leunen, en we willen elkaar in de armen kunnen vallen wanneer het doel bereikt is. We willen het avontuur aangaan met het échte groepsgevoel, zonder te veel opgelegde beperkingen, zonder risico op besmetting. Dat kunnen we op dit moment onvoldoende garanderen als de apotheose al in juni ligt.

Daarom gaan we met Transplantoux naar de Ventoux van 21-25 september, een week later dan eerder gecommuniceerd. We hopen dan opnieuw een grote groep nieuwe leden te verwelkomen in onze Transplantoux-familie.

Het lijkt nog veraf, dat klopt, maar wie zijn hart in tussentijd al wil verwarmen… kijk hieronder even mee naar hoe het was in 2019!

Share This Post
9 reacties
 1. Ik hou alvast de 14° tot de 18° september vrij voor de beklimming te voet van de Ventoux.
  Worden we nog verwittigd ivm de trainingen?

 2. De tranen komen in mijn ogen bij het bekijken van het filmpje.
  Ik wil volgend jaar ook te voet de Mont Ventoux beklimmen. Mijn kalender staat alvast geblokkeerd 😊

 3. Dit zie ik wel zitten, ik bedoel wandelen. Stuur maar een trainingsprogramma door. Tot binnenkort…:-)

 4. Blijft beroeren, ondersteunen, motiveren. Top. Geweldige groep, respect. Blij dat ik hier telkens getuige mocht van zijn. Prachtige organisatie, fijne vzw met een onuitputbare coördinator en een ontembare voorzitter. Respect voor iedereen.

 5. Kyken er naar uit om mee te wandelen en samen te zyn.rik

 6. Ik zou ook graag eens de Mount Ventoux mee wandelen, al zeker als ik de beelden zie. Als eerbetoon aan mijn 2 donoren!
  Graag trainingsprogramma.

 7. Wie mag deelnemen?

 8. Neee niet weet een verschuiving 😫 dat komt niet uit met werk en vakantie 😭

 9. Ik wil dit jaar ook de moventoue op wandelenen hoe zit het met uitleg en oefenwandelingen

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>