Veranderingen op til rond lidmaatschap en bestellingen

Het jaar 2020, waarin ons dagdagelijks leven volledig overhoop werd gegooid, loopt stilaan op zijn einde. De corona crisis is nog steeds brandend actueel en treft ons allen. En we gaan nog een moeilijke winter tegemoet. Maar dat wil niet zeggen dat Transplantoux ondertussen stil zit. Achter de schermen werken we aan enkele veranderingen en aanpassingen die onze administratie en communicatie makkelijker gaan maken. Dat brengt ook enkele nieuwigheden in het lidmaatschap van Transplantoux met zich mee.

Het Transplantoux lidmaatschap voor 2021 wordt aangeboden vanaf 15 december 2020. Dit lidmaatschap voor actief deelnemende leden, met sportverzekering, zal vanaf nu jaarlijks automatisch hernieuwd worden. Bovendien bieden we nieuwe, makkelijkere betaalmogelijkheden, zoals betaling met bancontact/payconiq, maar ook domiciliëring. Transplantoux heeft vele trouwe, jaarlijks terugkerende leden. Voor hen wordt het dus makkelijker en minder werk om lid te blijven van Transplantoux. Uiteraard is het lidmaatschap jaarlijks opzegbaar en aanpasbaar. Wil je graag een jaarlijkse hernieuwing waar je écht niets meer voor moet doen? Kies dan voor een lidmaatschap met betaling via domiciliëring!

Naast een actief lidmaatschap bieden we ook een jaarlijks hernieuwbaar steunend lidmaatschap aan. Heel wat mensen willen lid worden om Transplantoux als organisatie te steunen, maar doen niet mee met de activiteiten. Dat kan nu perfect via het steunend lidmaatschap.

Share This Post
7 reacties
 1. Laten we de rustige periode inderdaad gebruiken om nieuwe drive te steken in dit platform, digitale vernieuwing, de connecties, de uitdagingen en er met volle kracht terug tegenaan te gaan in 2021.

 2. Hopelijk kunnen we in 2021 er weer tegenaan gaan , we zien er al naar uit . Hou het veilig en misschien tot binnenkort .

 3. Hoop dat er ook een groep fietsers gerealiseerd wordt die een lager tempo fietsen dan de toppers

 4. Een passende opmerking van Marleen.

 5. Eveneens akkoord met Marleen. Al die topsporter doen ons drempelvrees krijgen. Niet iedereen is 40 en in topconditie. Ikzelf doe heel veel aan beweging om mijn conditie te behouden maar daarmee stap ik nog niet de Ventoux op. Maar ik blijf wel een fervente volger.

 6. Dank voor opmerkingen. Uiteraard wordt er per afdeling zeker aandacht besteed voor alle starters. We zijn geen atletenploeg, alhoewel er velen zijn die zouden kunnen concurreren. Dus geen drempelvrees. Transplantoux is voor iedereen waar we met volle kracht voor gaan.

 7. Onze eigen streek heeft een uniek aanbod! Tom Waes moet je niet meer overtuigen…
  Voor komend seizoen ligt er al heel wat voor de h/banden klaar Alleen nog wat afwachten
  dat we met gerust gemoed de weg op kunnen. Wie heeft een pittig idee om wat te doen rond
  het WK tijdrijden of het WK te Leuven? Ik ben al van de partij met oude/antieke tweewielers…
  Mogelijks valt er iets te combineren?

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>