Veranderingen op til rond lidmaatschap en bestellingen

Het jaar 2020, waarin ons dagdagelijks leven volledig overhoop werd gegooid, loopt stilaan op zijn einde. De corona crisis is nog steeds brandend actueel en treft ons allen. En we gaan nog een moeilijke winter tegemoet. Maar dat wil niet zeggen dat Transplantoux ondertussen stil zit. Achter de schermen werken we aan enkele veranderingen en aanpassingen die onze administratie en communicatie makkelijker gaan maken. Dat brengt ook enkele nieuwigheden in het lidmaatschap van Transplantoux met zich mee.

Het Transplantoux lidmaatschap voor 2021 wordt aangeboden vanaf 15 december 2020. Dit lidmaatschap voor actief deelnemende leden, met sportverzekering, zal vanaf nu jaarlijks automatisch hernieuwd worden. Bovendien bieden we nieuwe, makkelijkere betaalmogelijkheden, zoals betaling met bancontact/payconiq, maar ook domiciliëring. Transplantoux heeft vele trouwe, jaarlijks terugkerende leden. Voor hen wordt het dus makkelijker en minder werk om lid te blijven van Transplantoux. Uiteraard is het lidmaatschap jaarlijks opzegbaar en aanpasbaar. Wil je graag een jaarlijkse hernieuwing waar je écht niets meer voor moet doen? Kies dan voor een lidmaatschap met betaling via domiciliëring!

Naast een actief lidmaatschap bieden we ook een jaarlijks hernieuwbaar steunend lidmaatschap aan. Heel wat mensen willen lid worden om Transplantoux als organisatie te steunen, maar doen niet mee met de activiteiten. Dat kan nu perfect via het steunend lidmaatschap.

Share This Post
3 reacties
  1. Laten we de rustige periode inderdaad gebruiken om nieuwe drive te steken in dit platform, digitale vernieuwing, de connecties, de uitdagingen en er met volle kracht terug tegenaan te gaan in 2021.

  2. Hopelijk kunnen we in 2021 er weer tegenaan gaan , we zien er al naar uit . Hou het veilig en misschien tot binnenkort .

  3. Hoop dat er ook een groep fietsers gerealiseerd wordt die een lager tempo fietsen dan de toppers

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>