Project ‘Ventoux 21’ schuiven we (jammer genoeg) door naar 2022!

Transplantoux hakt de knoop door en neemt de beslissing om het ‘Mon Ventoux’-project te verschuiven naar 2022. Het valt ons zwaar om ook in 2021 niet samen de berg te kunnen bedwingen. Maar we kiezen nu voor duidelijkheid en gemoedsrust na heel wat signalen van twijfel en onzekerheid.

We willen graag samen met jullie in 2022 een editie beleven zoals het bedoeld is, en zoals we het kennen: met een complete gezamenlijke voorbereiding, met persoonlijke ondersteuning en in de warmte van de groep. We willen letterlijk een helpende hand kunnen bieden, een schouder om op te leunen, en we willen elkaar in de armen kunnen vallen wanneer het doel bereikt is. We willen het avontuur aangaan met het échte groepsgevoel, zonder opgelegde beperkingen, zonder risico op besmetting. Dat kunnen we onvoldoende garanderen dit jaar, maar streven we opnieuw naar in 2022.

Op dit moment bekijken we een aantal mogelijkheden om het vakantiedomein ter beschikking te stellen van leden die op eigen initiatief en met de eigen bubbel toch willen deelnemen aan Mon Ventoux 2021. We hebben goede banden met onze partners ter plaatse en in de mate van het mogelijke stellen we deze ter beschikking. Voor concrete informatie over de mogelijkheden hierrond verwijzen we naar een extra infoavond op donderdag 25 februari.

Ondertussen laat Transplantoux je niet los in 2021!

We gaan, samen maar apart, nog heel wat ondernemen. Fysiek samen zijn of samen sporten is jammer genoeg nog steeds niet mogelijk. Daarom nemen we je graag op een andere manier mee op weg. In de komende maanden staan verschillende themaweken rond interessante en inspirerende onderwerpen op stapel: orgaandonatie, voeding, sport en medicatie, …

Vergeet ook ons symposium – Time to Move – op 13 maart niet. Getuigenissen van patiënten, medische duiding door clinici en wetenschappers, leerrijke workshops en tal van mogelijkheden om ervaringen op te doen en vragen te stellen aan een panel van experten. Inschrijven kan gratis voor leden, en doe je via de symposiumwebsite.

We hopen van harte jullie terug te zien op één van onze themamomenten, op het symposium of op een webinar.

En van zodra het kan gaan we terug samen bewegen, samen sporten, samen zijn!

 

Share This Post
1 reactie
  1. Erg jammer. Ik had er alles op afgestemd en was al actief aan het trainen. Ik ga wel nu wat langzamer aan doen. Gaan de voorbereidingstochten ook niet door en kan ik me dus beter in een andere groep inschrijven? Hoe zit dat met dee wandelingen die onafhankelijk van de ventoux gevoerd worden . Hoe kan ik daarbij geraken?

    NB. Ik kan me nog niet zeker engageren voor 2021 ; dat kan pas als ik weet hoe mijn leven verder gaat lopen. Ik heb al een en ander betaald. Welke regeling wordt hierover getroffen ?

    Leo Pas

Schrijf een reactie

Je emailadres wordt niet getoond op de website.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>